Végre abba hagyjátok majd?
Értem én, hogy ezekkel a kérdésekkel nem kell foglalkozni, de már annyira idegesítő, hogy 10 kérdésből 8 ezekkel foglalkozik, 1 megkérdezi, hogy ki 404, a 10. pedig vagy az, hogy sok piros fény gyorsan elhaladt felettem, vagy egy normális kérdés.
Ez viszont érdekes volt:
"Kitudja mi lesz...De minek foglalkozik vele ennyire mindenki?Messze van még.Olyanok vagytok mint a keresztények....a halállal foglalkoztok,nem az élettel :') Véleményem:Magasabb rezgésszámunk lesz,tisztább,jobb minőségű energia.Jah meg elvileg lessz egy 3. dns szálunk.Ennyi a véleményem,de ráérünk emberek....ne akor bulizzunk am,hanem addig :') Hátha hátha :'D"
Egyetértek veled abban, hogy a mának éljünk, de azt nem nagyon értem, hogy te milyen energiáról beszélsz, Miért tisztább? Mert az energia:
A: az energia a munkavégző képesség mértéke.
B: az energia az anyagok azon képességének mértéke, amellyel megfelelő kölcsönhatásban más anyagokon változást képesek létrehozni.
Az ezotériában előszeretettel használják a fizikában használatos fogalmakat, mint pl.: erő, energia, dimenzió, stb.
Ha pedig mindenkinek csak ott teremne egy 3. DNS szála, az nem hiszem, hogy nagyon jó lenne :D
A rezgésszámos dolgot nem is értettem soha sem, mert szerintem az élőlényeknek nincs rezgésszáma. De ebben nem vagyok biztos.
Minden esetre az életfelfogásod jó, és az embereknek eszerint kéne élnie.
2012-ben (is) de az arcába fogok RÖHÖGNI pár embernek...
Igen, előszeretettel használják a fizikából ismert fogalmakat, mert jól hangzanak és ezzel akarnak egy meggyőzőbb köntöst húzni a nevetségesen ostoba elgondolásaikra.
Viszont ha folyton csak buliznánk látástól mikuzlásig, miből élnénk?
Támogatom az elöttem lévőt...kérdező...ha ilyen agyasok vagytok akkor miért tart mindenki ott ahol (kutya f@szába sem)...sokáig tartott még megtanultad ezt a sok marhaságot?
Jó kétségtelen h tudományos tény...de az ember szemléletével vajmi keveset lehet meg magyarázni...akármi lesz a kutyát nem érdekli...fölös volt ennyit gépelni tudományos tények látnak napvilágot és dőlnek meg. Inteligens vagy ezt is elfogadom...de túlzottan kézen foghatónak veszed ezeket a "tényeket" még pár év és úgyis kitalálnak vmi más marhaságot ami egy újabb fizikai törvény lesz majd és az előzőt eltörli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!