2012 December 21.-én fogom tolteni a 15 évet.Mindenki meg lessz hivva.Hatalmas bulti nyomunk mert a szulinapomon,halunk meg xD.
Sztem 1 hulyeség.
2011. jún. 26. 17:27
2/18 anonim válasza:
Szerintem csak átteszik egy másik időpontra. Mondjuk 2015 Dec. 22-re mert "valamit elszámoltak xd".
2011. jún. 26. 17:28
3/18 anonim válasza:
Bocsánat a hibákért,de siettem.
buli*
2011. jún. 26. 17:28
4/18 mimano válasza:
Bizony a reptoidok meg a többiek az apróbetűs résznél leírták: "A műsorváltozás jogát fenntartjuk!"
2011. jún. 26. 17:31
5/18 anonim válasza:
XD
2011. jún. 26. 17:33
6/18 anonim válasza:
nem hiszem hogy bármi is lesz 2012-ben, de attólmég ilyen kérdéseket felesleges kiírnod. Szerinted az egész világ nézi a gyakorikerdesek.hu-t, és mindenki a te kérdésedet olvassa? =) Amúgy meg lesz, aki tovább pörög az ügyön, lesz, aki abbahagyja. És ezt te is jól tudod, szerintem.
2011. jún. 26. 17:44
7/18 anonim válasza:
Nem fognak felhagyni vele...
December 22-én ki fog derülni, hogy igazából a reptoid/krixkrax időszámítás szerinti 2012-re gondoltak, ami majd x év múlva lesz csak, stb stb stb...
2011. jún. 26. 18:27
8/18 Killgun válasza:
Kitudja mi lesz...De minek foglalkozik vele ennyire mindenki?Messze van még.Olyanok vagytok mint a keresztények....a halállal foglalkoztok,nem az élettel :') Véleményem:Magasabb rezgésszámunk lesz,tisztább,jobb minőségű energia.Jah meg elvileg lessz egy 3. dns szálunk.Ennyi a véleményem,de ráérünk emberek....ne akor bulizzunk am,hanem addig :') Hátha hátha :'D
2011. jún. 26. 18:39
9/18 anonim válasza:
Végre abbahagyják-e a helyesírás legalapvetőbb szabályait be nem tartók mások ingerlését az írásukkal?
Végre abbahagyják-e azon témák olvasását amelyek nem érdekli őket?
Végre abbahagyják-e a trollkodást?
Nem.
Amíg ember lesz addig hülye kérdések és válaszok mindig is lesznek.
Mért? Mert emberek vagyunk.
2011. jún. 26. 18:43
10/18 anonim válasza:
Ott a pont útolsó. Kérdező...ha nem is raptohoki invázió lesz akkor talán más vagy semmi...de ha igen akkor a Valhallábó vissza lerugdosom az összes verebet a kén köves pokolba aki a másikat b@sztatta rájövök úgyis XD.
Hagy foglalkozzanak ilyenekkel hát kibánja :) mi a rákos kereszt utat foglalkoztok akkor valük? Így bírja a gyomrotok az életet h másnak egy egészségeset beszóltok meg rajtuk röhögtök?:D Szánalmas...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!