Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Esténként elvisznek az ufók...

BélaXY7 kérdése:

Esténként elvisznek az ufók és megerőszakolnak mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 21:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:
Élek de nagyon fáj a seg_gem. Köszönöm, hogy aggódtok értem. Most az van, hogy... bele mentem a játékba és egészen élveztem. Ma is jönnek. Remélem. :)
2011. jún. 23. 16:53
 52/69 anonim ***** válasza:
81%

és milyen érzés? mekkora a fa*zuk? küldhetnél partyfotót :)

meg javaslom a 104-et majd ha végeztetek :) meg a fókuszra is felhívhatnád a figyelmed :D

2011. jún. 23. 17:37
 53/69 anonim ***** válasza:
Ez nem fair...hozzám miért nem jönnek, pedig olyan magányos vagyok :S :D Ne lágy irigy passzolj már át egy két zöldebb példányt XD
2011. jún. 23. 19:15
 54/69 anonim ***** válasza:
OH TE IDIOTA!
2011. jún. 23. 19:55
 55/69 anonim ***** válasza:
Kamu a kérdés. Ufók így, ebben a formában, mint ahogy sokan írják, nincsenek, nem beszélnek, nem találkoznak emberekkel, nem mennek el hozzájuk, nem látogatják meg őket, nem erőszakolják meg őket.
2011. jún. 23. 22:54
 56/69 anonim ***** válasza:
honnan tudod ilyen biztosan ? :)
2011. jún. 23. 22:57
 57/69 anonim ***** válasza:

22:54-es válaszolónak igaza van, ilyen nincsen, egyébként is mikor a kérdező írta h jönnek azt úgy írta le mintha szóban mondaná ". jönn jönnek neeee itt vannaakkk neeeeee"

Túl átlátszó, tuti kamu, egyébként is ha jönnek az ufok, ki kell ütni őket v késsel várni rájuk és leszúrni, esetleg rejtett kamera (bizonyítéknak), de miket beszélek én is -.-" ufok lehetnek ugyan de nem hiszem hogy megmutatják magukat, hacsak egy banda meleg cigány be nem öltözött ufonak...

Egyébként is fáj a segge, de élvezte? Nem üti egy kicsit egymást a 2 mondat? DE, vagyis kamu..:)

2011. jún. 24. 15:49
 58/69 anonim ***** válasza:
Fájjon is neki ha hagyja magát. Amúgy nem hinném, hogy a UFO-k az ingyen kuplerájért hozzá járnának. Nagyon "hiteles" történetnek tűnik, remélem azért elmentél urológushoz ahogy javasoltam!
2011. jún. 24. 16:48
 59/69 anonim ***** válasza:
remélem senki nem olyan fogyatékos, hogy beveszi ennek a fogyatékosnak a fogyatékos agyából kipattant fogyatékos ötletet.. ez már annyira fogyatékos, hogy az amcsi fogyatékos orvosok is elküldenék a fogyatékosok házába ahol szintén nem kezelnék csak elmondják egymásnak a fogyatékosok a sok fogyatékos történetet amit kitaláltak a fogyatékos fajntáziájukkal :)))
2011. jún. 24. 17:51
 60/69 anonim válasza:
LOL ilyen jót rég nem röhögtem :D
2011. jún. 25. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!