BélaXY7 kérdése:
Esténként elvisznek az ufók és megerőszakolnak mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 21:55
21/69 A kérdező kommentje:
Majd.. holnap megpróbálom. De elkezdett hirtelen villódzni alámpám és... kezd elmenni az adá a tévében Azt hsizem koost is megtörténik megiin... jönn jönnek neeee itt vannaakkk neeeeeee
2011. jún. 19. 22:46
22/69 anonim válasza:
na most az UFO-K VAGY AZ OFO-k? Mert hol ezt írod, hol azt. És nagyon nem mindegy!
23/69 anonim válasza:
Na jól van hülyitsél bennünket.
24/69 anonim válasza:
nem hülyít, hanem fél, retteg és ránk van szüksége!
25/69 anonim válasza:
"jönn jönnek neeee itt vannaakkk neeeeee"
de még hagyták, hogy elküldd a hozzászólást? :D:D
26/69 anonim válasza:
Igen fél, retteg, igy az jön le, hogy orvosra van szüksége, de sürgõsen.
27/69 anonim válasza:
1.drágám, menny már el valami bogyóért, vagy dokihoz..:')
2.ha tényleg igaz, milyen a kezük, már ha van.. mert valahogy el kell szakítani a boxert..x'd
3. legalább nagy dákójuk van?xd
4. retteg, mi?-.- te jó Isten, hova kerültem?:') lettem volna UFO! :D xd
5. én is tőlük vagyok, szóval vigyázz!:D
üdv.:WTF...:')
30/69 Rainbowling212 válasza:
Ekkora hülyegyereket még nem láttam már a 2 éves öcsém se fél az ufoktol! csak hülyitesz minket és röhögsz a háttérben! hát nagyon nem vicces ink normális kérdést tegyél föl, mert itt is van néhány fogyatékos aki el is hiszi ezt a hülyeséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!