Igaz az hogy akit rendszeresen elvisznek a földönkívüliek, azoknak nő az IQ szintjük?
Pataky Attilát is amióta elvitték az ufók azóta ilyen hülye.
Szóval az állításod ez nem igaz.
ma 22:49 Te ez igaz lehet...Én hiszek neked. :)
Basszus körülézek a GYIK-en és lehet hogy tényleg vannak UFÓk...
"Ilyenkor az is kitörlődik amit feleslegesen tárol az agy és így nagyobb az agy kapacitás"
az agy nem így működik. Ha rendszeresen berúgsz akkor is törlődik az agyadból sokminden, mégse nő a kapacitása :D
Nade komolyan: ha nem használod az agyad, akkor elzsírosodik. Az agysejtek akkor érzik jól magukat, ha aktívak, információ tárolódik bennük. Hogyha új információkat kell beépíteni, akkor szépen ki kell épülnie a szinapszisoknak, és ez egy folyamatosan zajló folyamat. Ahogy az ember egyre többet tanul, egyre jobban struktúrálódik az információ a fejében, egyre könnyebben elérhetővé válnak a fontos részei az agynak. Nincs olyan hogy tele van, elfogyott az agykapacitás. Max a régi információt tartalmazó sejtek alakulnak át, és lesz más feladatuk.
ezen kívül meg jah, én is eddig úgy vettem észre, csak alacsony IQ szintű embereket rabolnak el az ufók :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!