Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz az hogy akit rendszeresen...

Igaz az hogy akit rendszeresen elvisznek a földönkívüliek, azoknak nő az IQ szintjük?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam hogy az áldozatoknak különleges képességeik vannak és okosodnak, mert tisztítják az elméjüket amikor tudattörlést végeznek. Ilyenkor az is kitörlődik amit feleslegesen tárol az agy és így nagyobb az agy kapacitás.
2011. júl. 11. 22:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

IQ szined felérjen egy döglött hintalójéval.

j nélkül talán neked is felérne egy madárkakival XD IQ szined? XD

2011. júl. 12. 09:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Engem 2 hétig tartottak egy szobában az ufók.Folyton döfködték a seggemet.Most hogy megint itt vagyok elkezdtem dolgozni egy olyan űrhajón ami képes elérni a fénysebességet.Már csak ki kéne próbálni csak nem tudom kivinni a házból.De nemsokára csinálok egy teleportot és akkor már nem lesz gond.
2011. júl. 12. 09:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem van teleportom! Kölcsön adjam?
2011. júl. 12. 10:31
 14/19 anonim ***** válasza:

"Az emlékek kitörlésénél nem pusztulnak el az agysejtek. Megmaradnak, csak ami bennük van felesleges adat, az törlődik, és így a törölt felesleges adat helyére olyan adat kerülhet amire tényleg szükséged van, ezáltal nő az IQ-d is."

Ésmost kapcsold ki a readonly-t, és olvasd el mégegyszer a hozzászólásom. Az elejét csak vicces bevezetőnek írtam ha nem tűnt volna fel, aminek azért van alapja. amit megértesz, ha elolvasod a hsz-em második felét, amit a smile után így kezdek: "Nade komolyan". szóval elrejtettem pár clue-t, de azért legközelebb odaírom majd hogy mikor ironizálok.

Nincs olyan, hogy felesleges adat. Az agysejteket vagy leblokkolod valahogy -> nem fogod használni azokat: elzsírosodnak. vagy pedig kitörlöd őket úgy ahogy vannak. És nincs véges memóriakapacitás. Az autisták között van olyan, aki elolvas valamit egyszer, és utána szó szerint tud idézgetni belőle. Ezeknek az embereknek nagyon jó a memóriája, de nincs több agysejtje mint az átlagos embernek.

Olyan ember se létezik, aki annyira öreg hogy már nem fér több info a fejébe. Van egy hasonló betegség az időseknél, az Alzheimer-kór, viszont érdekes módon azt állítják a tudósok, hogy ha használod idősen is az agyad, szóval folyamatosan tömöd információval, akkor az öregkori szenilitás esélye csökkenni látszik.

"nem vihetnek el senkit mivel nem szálhatnak le a földre mert az itt találhatò vírusoktol egyböl meghalnának..."

Igen, és az ember se járt soha az űrben, mert ott nincs oxigén csak vákuum, és hideg is van, szóval azonnal meghalna.

A víz alatt se járt ember soha, főleg mélyen nem, mert az oxigén ott oldott formában van jelen, amit nem tud feldolgozni, ráadásul a nagy nyomást sem bírja az emberi szervezet... (irónia)

2011. júl. 12. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedven kérdező, hát akkor téged tuti nem vittek el :D

Amúgy meg ha így lenne, akkor miért van az hogy a mostani híres kutatók/tudósok közül egy sem mesélt még csodálatos UfÓ-s élményeiről? Ez mond valamit?

2011. júl. 12. 12:39
 16/19 tabaki ***** válasza:

Hé, Kassandra, hogyan kérdezhetsz ilyen butát? Hát pont azt törölték az agyukból, attól lettek olyan okosak! Ja, és éppen ez leplezi le őket, meg a drágalátos ufóikat.

;)

2011. júl. 12. 14:05
 17/19 anonim ***** válasza:

10:31

Már én is megcsináltam a sajátomat.Azért kösz.

Most tervezem hogy elugrok az Androméda galaxisba.

2011. júl. 12. 15:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Áhh ne menj oda. Sok ott a bogárufó. Nem szeretem őket kerülgetni főleg nem a bogárhajókat...
2011. júl. 12. 16:15
 19/19 17. ***** válasza:
Nem mondanám,hogy nő.Csak amint tisztában lesz vele,hogy létezik valami más,kezd felébredni az "altatásból", az élet hétköznapjaiból.Elkezdi használni az agyát.Ilyen egyszerű.
2011. júl. 14. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!