Honnan tudhatom meg, hogy elraboltak-e az ufók?

Nem vagyok ezoterikus, ezt kihagytam. Nagyon is racionális ember vagyok, normális kutatásokkal foglalkozom, nagyrészt az évekkel ezelőtti hirtelen ismeretbővülésemnek köszönhetően (annak köszönhetem az új minőségű végzettségem).
A sebek nem horzsolások, hanem tűszúráshoz hasonlóak, legalábbis a horzsoláshoz képest.
Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom - soha nem is voltak ilyen dolgaim, ezt a pszichológus egyből megkérdezte.
A skizofréniát több okból kizárom, a pszichológus amiatt mondta ezt, hogy külső befolyásolást emlegettem, amivel egyből felébresztettem a gyanúját. A skizofréniának viszont számos tünete, kórelőzménye hiányzik.

Hipnózissal normálisan pszichiáterek és szakpszichológusok foglalkoznak, úgyhogy vissza kerültünk a kásához :)
Hipnózissal foglalkoznak mások is, egy csomó felesleges blabla-val, az necces, hogy érdemes-e élni vele.
Kedves előttem szóló! Látszik, hogy fogalmad sincsen a dologról. A pszichológus nem zár be sehova, mert nincs neki hova. Ha nagyon súlyos dologgal találkozik (ami ön és/vagy közveszélyes viselkedés lehet), akkor szól a mentőknek... (arra már nem is reagálok, hogy kitalál valamit...). Tudod mi a különbség a pszichológus és pszichiáter között BTW?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!