Én megmondom neked a biztosat: nem szoktak. Törődj bele. Próbálj a földi lét keretei között az ismert feltételek megléte mellett értelmet és örömöt találni.
2011. okt. 26. 13:21
3/42 anonim válasza:
404 csak éjszaka szokott írni vagy hajnalba. Amúgy ha vannak rajtad megmagyarázhatatlan sebek vagy fura dolgok a testeden akkor 99% hogy elraboltak.
2011. okt. 26. 13:31
4/42 anonim válasza:
Van fura dolog a testén: a feje.
2011. okt. 26. 13:32
5/42 anonim válasza:
kérdezd meg Cartmen-t :D
2011. okt. 26. 13:41
6/42 x) válasza:
Ha meg kell kérdezned hogy miből tudhatod, akkor az már azt jelenti hogy nem raboltak el. Amúgy csak azokat rabolják el akik megérdemlik. A többezer bejelentett eset közül, ahol valakit elvittek az idegenek kb 2 darab lehet ami igaz... a többi "seb" meg "idegen mikrochip" csak képzelt, vagy valami más földi dolog.
404 pedig nem valószínű hogy írni fog, mert már jópáran megkérdezték ezt és válaszolt is.. keresgélj, arra van a kereső. (Feltéve hogy tényleg a válasz érdekel és nem csak azt akarod hogy 404 hírnevet csináljon neked)
2011. okt. 26. 15:17
7/42 King of Reptoids válasza:
170 I.Q alatt csak a szűrkék szoktak elrabolni, az ellenségem szokásait nem ismerem.
2011. okt. 26. 17:46
8/42 anonim válasza:
Ha elraboltak biztosan kaptál anális beültetést! Kb akkora mint egy amerikai focilabda. Kinyitva akkora mint egy kisebb rádióteleszkóp, de ez csak jelzésre jön elő, hogy megtalálhassanak.
2011. okt. 26. 18:26
9/42 A kérdező kommentje:
404 szerint minden 2. embert elvisznek csak nem tudnak róla. Szeretném megtudni engem már elvittek-e. Nem akarok hírnevet szerezni nem is tudom hogy lehetne ha nincs téve a nevem, névtelenül kicsit érdekes lenne hírnevet szerezni.
2011. okt. 26. 19:00
10/42 x) válasza:
Hát szerintem meg nem rabolnak el embereket... akkor most mi lesz? (404-nek hisztek mert ő itt a "sztár" de mind1 is)
Amúgy az a hírnév itt általában ha mindenhová belinkelik a kérdésedet mondván hogy "ide is írt 404" meg hogy "nézzétek ezt a kérdést" tök mind1 hogy kint van-e a neved :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!