Honnan tudhatom meg hogy fiam vagylányom lessz, UH-n kivül? Pocak formáját szokták mondani, hogy más fiunál és más lánynál. Van valami módja, hogy megtudjam?
Azt szokták mondani, ha csúcsos, akkor fiú, ha inkább széles, kerek, akkor lány lesz.
Nekem az elején széltében nőtt a pocakom, mindenki lányt jósolt, később csúcsosodni kezdett és fiú is lett.
De szerintem ez csak hiedelem.
Igen, van egy 12ezer ft-os eszt, ami 90%-os biztonsággal állapítja meg a pisiből.
A has formája, az ízek kívánása kb. 50%................
Hehe, ez jó :)
Nekem az összes létező terhestünet, babona, jóslás, meg amit akarsz, minden szerint fiam van. Az uh-kon nem tudták megmondani, mindig takarta magát. A szülőszobán derült ki, hogy kislányunk van :) :)
Ne adj ezekre a "hülyeségekre", ezek csak poénnak jók.
Lány:
édeset eszel, kerek a hasad, sokat hánysz az elején, nagyon kívánod a szexet,
fiú: ezek ellenkezője.
Husvetkor a spektrumon lattam egy igen jo adast errol. Par kismama vett reszt a kiserletben. Kb 5 fajta hiedelmet vizsgaltak, sajnos nem emlekszem ra de az egyik ami mindenkinel megjosolta a baba nevet az inga volt. :) Egy cernara rakotottek egy arany karika gyurut es tartottak a kismama pocija felett. Nem szabad mozgatni, tehat nagyon stabil kezu ember kell legyen aki tartja. Allitolag a gyuru magtol megmoztul es ha jobb-rol bal-ra mozog akkor kisfiu a baba ha viszont korkorosen mozog akkor kislany. Miutan megszulettek a babak a kismamak visszajottek a studioba es valoban mindeniknek megjosolta a gyuru a nemet. :) Ha jol emlekszem volt meg a kinai naptar de az nem jott be mindenkinek a musorbol meg volt valami mososzerben valo vizelet keveres es ha zold akkor fiu ha kek akkor lany (bocsi mar nem emlekszem erre pontosan de ez sem jott be mindeniknek) :)
A gyuru az erdekes, talan kiprobalhatna az aki mar tudja a baba nemet. :)) De allitolag sajat magadnak nem tarthatod, mas kell a pocid fole tartsa.
15:27 vagyok, nekem az inga és a kínai naptár szerint is fiam van :)
A kislányom nem vette be ezeket a babonákat :)
áááá a mendemondákra ne adj kolléganőm végig hányt rosszul volt lánya lett...
nekem kutya bajom nincs 4d aéapján szintén lány..:-))
És mindent eszek édeset sosat savanyut mikor mit...és kerek a pocak a kolléganőmnek hegyes volt...nemettől függ sztem...:-)) uh a legbiztosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!