Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudhatom meg hogy fiam...

Honnan tudhatom meg hogy fiam vagylányom lessz, UH-n kivül? Pocak formáját szokták mondani, hogy más fiunál és más lánynál. Van valami módja, hogy megtudjam?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt szokták mondani, ha csúcsos, akkor fiú, ha inkább széles, kerek, akkor lány lesz.

Nekem az elején széltében nőtt a pocakom, mindenki lányt jósolt, később csúcsosodni kezdett és fiú is lett.

De szerintem ez csak hiedelem.

2009. okt. 15. 14:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van egy 12ezer ft-os eszt, ami 90%-os biztonsággal állapítja meg a pisiből.

A has formája, az ízek kívánása kb. 50%................

2009. okt. 15. 14:43
 3/12 anonim ***** válasza:
eszt=Teszt
2009. okt. 15. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Nincs más módja. Ha tényleg TUDNI akarod, akkor marad az UH. A többi nagy hülyeség. Ennyi erőből mondd meg te, a tipped is 50%-ra valós. Vagy bejön vagy nem. :)
2009. okt. 15. 15:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hugomnak olyan hegyes a hasa, hogy a kabátot rá lehetne akasztani és fiú lesz. Nekem 3 fiam van és olyan de olyan kerek pocakjaim voltak, hogy 10ből 9 ember lányt jósolt. Én meg nevettem magamban. Ennyit a babonáról. 50-50 %!!
2009. okt. 15. 15:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, ez jó :)

Nekem az összes létező terhestünet, babona, jóslás, meg amit akarsz, minden szerint fiam van. Az uh-kon nem tudták megmondani, mindig takarta magát. A szülőszobán derült ki, hogy kislányunk van :) :)

Ne adj ezekre a "hülyeségekre", ezek csak poénnak jók.

Lány:

édeset eszel, kerek a hasad, sokat hánysz az elején, nagyon kívánod a szexet,

fiú: ezek ellenkezője.

2009. okt. 15. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez jó! Nincs. Az ultrahang a tuti, az is inkább 4D. Sokfélét szoktak mondani...
2009. okt. 15. 16:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Husvetkor a spektrumon lattam egy igen jo adast errol. Par kismama vett reszt a kiserletben. Kb 5 fajta hiedelmet vizsgaltak, sajnos nem emlekszem ra de az egyik ami mindenkinel megjosolta a baba nevet az inga volt. :) Egy cernara rakotottek egy arany karika gyurut es tartottak a kismama pocija felett. Nem szabad mozgatni, tehat nagyon stabil kezu ember kell legyen aki tartja. Allitolag a gyuru magtol megmoztul es ha jobb-rol bal-ra mozog akkor kisfiu a baba ha viszont korkorosen mozog akkor kislany. Miutan megszulettek a babak a kismamak visszajottek a studioba es valoban mindeniknek megjosolta a gyuru a nemet. :) Ha jol emlekszem volt meg a kinai naptar de az nem jott be mindenkinek a musorbol meg volt valami mososzerben valo vizelet keveres es ha zold akkor fiu ha kek akkor lany (bocsi mar nem emlekszem erre pontosan de ez sem jott be mindeniknek) :)

A gyuru az erdekes, talan kiprobalhatna az aki mar tudja a baba nemet. :)) De allitolag sajat magadnak nem tarthatod, mas kell a pocid fole tartsa.

2009. okt. 15. 16:29
 9/12 anonim ***** válasza:

15:27 vagyok, nekem az inga és a kínai naptár szerint is fiam van :)

A kislányom nem vette be ezeket a babonákat :)

2009. okt. 15. 16:32
 10/12 anonim ***** válasza:

áááá a mendemondákra ne adj kolléganőm végig hányt rosszul volt lánya lett...

nekem kutya bajom nincs 4d aéapján szintén lány..:-))

És mindent eszek édeset sosat savanyut mikor mit...és kerek a pocak a kolléganőmnek hegyes volt...nemettől függ sztem...:-)) uh a legbiztosabb...

2009. okt. 15. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!