Neptunuszon élnek a Vendenek? (ufók, földönkivüliek)
Ja igen es Rongen sugarakat hasznalunk komunikaco kozvetitesere amit ti nem vesztek
es a Masodikvilaghaboruban a nemetek vetek fel velunk legeloszor a kapcsolatort es ezert tudtak megepiteni a Naci harangot amit az amcsik eloptak es rosveltben lezuhant me balf*szok az amcsik
A kormanyok mar tudnak rolunk de nem szolnak csak keszulodnek h hatha megoldhatjak bekes uton de nem fog menni azt garantajuk
17:47 hogy jote ra h nincs elkulonitve a j es az ly???
mijen profi urkutato vangy
Igazából a Naprendszer összes bolygóján van fejlettebb életforma, mint a Földön.
A Merkúron a traonok, a Vénuszon a pluxinerek, a Marson a reddingek (itt egyébként betelepült szürkék és reptoidok is vannak), a Jupiteren a klankománok, a Szaturnuszon grehuálok, az Uránuszon a muzzolók, a Neptunuszon pedig a qwertek élnek (nem tudom, honnan vetted, hogy a vendenek)... A fejletlenebb életformákat meg meg sem említem. Hogy a Plútón van-e élet, arról nincs tudomásom. A gumhódok, guajmánok, lumbulábiak és krixkraxok is létesítettek kisebb telepeket különböző holdakon, azt most pontosan nem tudom, melyik hol. Van még egy meglepő dolog. AMerkúron élő traonok annyira fejlettek, hogy a Napra is el tudnak jutni anélkül, hogy bármi bajuk lenne, természetesen gépekkel.
Hogy miért? Hát azért mert egy gázóriáson nincs szilárd talaj, max. csak a magja, ahol viszont akkora a nyomás, hogy ha hirtelen oda kerülnél, akkor egy tízezred másodperc alatt egy pontba nyomódnál össze... És szerinted a csillagászok miért hazudnának? Azért, mert pár ezo-s azt mondja? És én, mint amatőr csillagász, én is hazudok? Ja és ha ennyire okos vagy, akkor azt is tudod, hogy a gázóriások holdjain valószínűbb az élet, mint ott... De te ezt biztos jobban tudod, meg 404 is...
És, ha én most azt mondom, hogy a Hold-on is van élet, akkor az is igaz? Hát nem, de ezt is biztos jobban tudod.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!