Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Valaki találkozott már 404-el...

Valaki találkozott már 404-el élőben? Vagy beszélt vele telefonon?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 17:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ja és a találka az irodájába volt de nem mondhatom meg h hol mer megkért h ne áruljam el senkinek max a családomnak. Egy nagy épület volt és sok iroda volt benne olyan irodaház lehetett. Biztos bérli azt a helyet. És az irodájának az ajtajára kiis volt írva egy külföldi név de nem jegyeztem meg de azt tom h külföldi név volt kiírva. Az íróasztalán volt egy nagy hosszú távcső. Rend volt és tisztaság csak nagyon sötét volt a függönyök is be voltak húzva h sötét legyen. Azt mondta azért csinál sötétet mer fáj a szeme a fényre mer amikor elvitték az idegenek akkor a szeme megsérült a szem ideghártyája és érzékeny lett a fényre. Hát ennyi történt de szexet egyáltalán még szóba se jött. Nem is fogdosott csak egyszer fogta meg a csuklóm de azt is sztm azér h megnézze a pulzusom.
2011. jún. 4. 12:52
 22/30 anonim ***** válasza:
60%
12:43 Mire mondta azt 404 h még nem vagy felkészülve? Mire nem vagy felkészülve a szexre? :D
2011. jún. 4. 18:26
 23/30 anonim ***** válasza:
Én is láttam egyszer, éppen egy kecskét szexualizált.
2011. jún. 4. 19:59
 24/30 anonim ***** válasza:
Lehet hogy volt valami bár ne legyen igazam, ilyen nyugtató alkoholos löttyöktől képvágás lehet és akkor kiesik az idő. De lehet csak nem tetszettél neki annyira
2011. jún. 4. 21:42
 25/30 anonim ***** válasza:

Ez jó sztori volt, de én nem hiszem el...

Én csak a szememnek hiszek.

2011. jún. 5. 16:00
 26/30 anonim ***** válasza:

És mi a helyzet patkánykirállyal?

evileg elfogadta a harcra invitálást 404 :D

szval patkánykirály is fog vele találkozni,mondjuk elég szégyen látássérült öregembereket verni :S

2011. jún. 6. 00:13
 27/30 Patkány.Király ***** válasza:
Engem a galaktikus reptoid központból kültek mer 404 potenciális vész számunkra de ti eszt nem érthetitek
2011. jún. 6. 11:35
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem mikor 404-et elrabolhatták az UFO-k, akkor valójában az történhetett, hogy akkor próbálta ki a drogokat, s akkor ment 1. party-zni, s rendesen berúgott. Másnap nem emlékezett semmire, csak azonosítatlan mozgó élőlényekre, azért inkább idegennek mondta őket mindenkinek, s valami story-t is mondott hozzá, hogy hihetőbb legyen. Ezt a story-t olyan sok embernek mondta már, hogy szinte úgy emlékszik erre az esetre, mintha megtörtént volna.
2011. jún. 6. 20:54
 29/30 anonim ***** válasza:

A jó Istent nem emlegetik ennyire mint ezt a 404-et.

Nem tom én csak szemlélő vagyok de tényleg...de sokaknak úgy vettem észre h könnyebb a lelküknek ha van valakinél támadási felület és kapnak is az alkalmon.

Ha buggyant na boom...de ez azért már szánalmas h ennyi a csoportos motiváció ha szó kerül róla akkor jönnek a csípős megjegyzések.Ez a hagyomány itt vagy mi van?

Gratulálok...

2011. jún. 6. 23:13
 30/30 anonim ***** válasza:
esküszöm itt a nyár felállítom a csillagászati távcsövemet és egy hétig minden északa nézni fogom -.-"
2011. jún. 16. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!