Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Meg szoktam érezni ha a párom...

Meg szoktam érezni ha a párom fel akar hívni telefonon és ő is érzi ha én fel akarom őt hívni. Ez már telepátia?

Figyelt kérdés
Halál komoly! Elég sokszor előfordul és ilyenkor azt szoktuk mondani azért van mert már össze vagyunk nőve ugyanis 10 éve együtt járunk. Az ismerőseim szerint ez már telepátia. Szerintetek? De csak normálisan. Köszi!
2011. márc. 8. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen nálunk is vannak ilyen megérzések. Ez ilyen intuícíó vagy mi. Megérzés féle és igen ez már telepátia. Mi más lenne.
2011. márc. 8. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen ez már az.
2011. márc. 8. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 10 éve vagytok együtt akkor ráéreztek arra hogy milyen időszakban telefonál a másik,mégha ez nem is tudatosul bennetek.Nem telepátia,egyszerűen úgy ismeritek egymást mint a tenyereteket.
2011. márc. 8. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
jaj
2011. márc. 8. 15:58
 5/7 attila6 ***** válasza:
Igen,ez telepátia.
2011. márc. 8. 17:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. márc. 9. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen telepátia! :D

Nekem is nagyon gyakran van ilyen,de nekem nem csak családon belül,hanem osztálytársakkal,vagy néha idegen emberekkel(nemrég ismertem meg) éreztetek meg dolgokat,vagy barátokkal.Rágondolok valamire azonnal felhozzák azt a témát,vagy éppen fordítva. Akkor volt olyan is, amikor egyik ismimmel is beszéltem msn-en,este elmentem fürdeni,és eszembe jutott egy téma hirtelenjében,mire visszajöttem elkezdte ezt a témát írni nekem. Szóval ez nálam nagyon gyakori. xD Szerintem ez annyira jó. :D Nem volna rossz ha mindenki így tudna a másikkal kommuninálni,de tényleg bárkival. Olvastam róla,hogy a telepátia az olyan,hogyha ezen az úton akarok kommunikálni egy mondjuk francia emberrel,akkor ő azt a saját nyelvén értené. És én is a saját nyelvemen érteném ha ő kezdeményezné ezt. Tök szuper! ;)

2011. márc. 14. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!