Meg szoktam érezni ha a párom fel akar hívni telefonon és ő is érzi ha én fel akarom őt hívni. Ez már telepátia?
Igen telepátia! :D
Nekem is nagyon gyakran van ilyen,de nekem nem csak családon belül,hanem osztálytársakkal,vagy néha idegen emberekkel(nemrég ismertem meg) éreztetek meg dolgokat,vagy barátokkal.Rágondolok valamire azonnal felhozzák azt a témát,vagy éppen fordítva. Akkor volt olyan is, amikor egyik ismimmel is beszéltem msn-en,este elmentem fürdeni,és eszembe jutott egy téma hirtelenjében,mire visszajöttem elkezdte ezt a témát írni nekem. Szóval ez nálam nagyon gyakori. xD Szerintem ez annyira jó. :D Nem volna rossz ha mindenki így tudna a másikkal kommuninálni,de tényleg bárkival. Olvastam róla,hogy a telepátia az olyan,hogyha ezen az úton akarok kommunikálni egy mondjuk francia emberrel,akkor ő azt a saját nyelvén értené. És én is a saját nyelvemen érteném ha ő kezdeményezné ezt. Tök szuper! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!