Mi az első lépés a telepátia elsajátitása felé?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 01:36
2/4 anonim válasza:
A telepátia nem működik akaratlagosan. Csak akkor,ha a két személy között szoros lelki kapcsolat van. De akkor sem mindig.
3/4 anonim válasza:
Én nem csúfolom ki a telepátiát 3 okból. Az egyik hogy mert már nem vagyok óvodás. A másik hogy az egy petéjű iker testvérek is megérzik egymás gondolatait és érzéseit még a világ másik feléről is, ez köztudott! A nyugati országokban pedig az FBI is alkalmaz különleges képességgel rendelkező embereket, eltűnt személyek vagy bűnözők felkutatásához ez tény. Úgy hallottam már valamilyen ország katona alakulata is alkalmazott valami látnokokat az ellenség titkos bunkereinek felkutatásához, és még azt is meg kellett mondaniuk ezeknek a különleges képességű emberkéknek, hogy hányan vannak a bunkerben. Tehát ez nem hülyeség. Csak hát aki tájékozatlan és nem követi világ folyását az csúfolódik mint egy óvodás gyerek.
4/4 M@x válasza:
Először is meg kell tanulni meditálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!