Valaki találkozott már 404-el élőben? Vagy beszélt vele telefonon?
igaz hogy belgyógyász volt?
Budapesten lakik?
Amiről beszéltek és amit kérdez a kérdező az több szempontból is hülyeség.
1. Ha 404 tényleg beszélne is telefonon valakivel aki ide ír közülünk attól nem biztos hogy nem pedofil.
2. Ha 404 nem beszél itt senkivel attól még nem pedofil mert mi se beszélünk telefonon egymással mégse vagyunk pedofilok.
3. Ha 404 találkozott is valakivel az nem jelenti azt hogy igazat mond.
4. Ha 404 nem találkozott senkivel az nem jelenti azt hogy hazudik. Én se találkoztam még innen senkivel még se hazudok sose.
5. Nincs az a hülye aki egy ilyen nyilvános fórumon megadná valaki a saját telefonszámát csak azért hogy higgyenek neki! De még ha meg is adná a telefonszámát és lehetne 404el beszélni az se bizonyítana semmit mert a nevében bárki felvehetné a telefont akit meg kér rá.
6. Senki de senki nincs olyan hülye hogy megadja lakcímét vagy bármilyen saját elérhetőségét és ezt ne is várjátok el senkitől mert ez túlzás! Én se adnám meg és itt közülünk senki! Mert például elkezdenének szórakozni visszaélni a telefonszámommal vagy a lakcímemmel.
Szóval a kérdés is és a válaszok is hülyeségek.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:19
Szerintem igazad van
Ne mondjatok ilyeneket mert azért nem ír, és azért is titkolja el a videókat amik a birtokaiban vannak...
Én láttam az egyik videóját, egy idegen feje volt egy befötes üvegben , nem kamú volt nem hazudik, szerintem igazat mond, nincs oka hazudni arról amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!