Igaz amiről eme videó szól? Ősi háborúk macska és madárfélék között?
http://www.youtube.com/watch?v=HReIjmH0FlY
Miképpen interpretáljátok eme információokat ?
Sajnos 2mp után halálra untam magam, úgyhogy sajnos a videóhoz nem tudok hozzászólni, de gondolom , a háború onnan ered, hogy a macskáknak már akkor is kellett enniük valamit, amikor még nem volt whiskas eledel, így kénytelenek voltak az alutasak helyett a verebet levadászni.Állítólag a kutyákkal is háborúban vannak, de ott általában a kutya nyeri meg a csatát.
...Na de hogy jönnek ide az ufók?
Az ufó kutatók között van valamiféle kultusza a Galaktikus Federációnak. Nem véletlenűl kérdeztem. Diatorék szeretnek ilyen kérdéseket feltenni, hogy emiatt nem lehetünk boldogok stb. Akkor ez lenne a föderáció. Gyíkfélék, macskafélék meg madárfélék ősi háborúja ?
Akik ezt kitalálták honnan vették az infót ? A GYÍkok tudom kik, de a macska meg madárfélék azok kik ?
Amúgy nagyon tompa a lány nézése és szaggatottam beszél meg akadozott mozgása is van. Valami cuccost tolhat.
Azt nem értem : Hogyan lehet hogy minden hívő ugyanazt hallucinálja ?
a halak meg a rovarok le vannak szarva? A hüllők gondolom a reptiliánok lesznek a sztoriban és gonoszak, a macskák és a madarak meg az emberek a jók.
Akkor a halak és a rovarok a gonoszakhoz kell hogy álljanak hogy jó legyen az elosztás.
Na oké ez így nem jó mert az emlősök közül az ember és a macskafélék vannak csak elosztva. A többieket meg megint csak letojjuk. Kérem ez így elég slendrián. Tessék azt a kifestő könyvet alaposabban kiszínezni először :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!