Maru, a macska, milyen fatjájú? (videó)
2009. dec. 30. 12:32
1/8 anonim válasza:
Ne haragudj, a választ nem tudom, de halálra röhögtük magunkat :=) Ez egy kissé dagadt fajta, tüneményes szupermacska! Nagyon lökött!!! Ilyenre vágyunk mi is (fajta mindegy, csak ilyen kis lökött legyen)...:=)
2/8 anonim válasza:
Lehet európai, de egy gyönyörű házicica is.
Hasonlít a burmára, de annál nem megengedett ez a szín.
Brit cicára is emlékeztet.
Szerintem valamiféle nemes vérvonelú keverék (a szőrzete színe alapján.)
Lehet, hogy a dédnagymamija fajtiszta volt. :-)
3/8 anonim válasza:
Bocsi, megint én vagyok.
Félregépeltem a vérvonalú szót.
4/8 anonim válasza:
A mintázata európai rövidszőrű de a tipusa brit. Szerintem ezek keveréke, de rikta szép és különleges az biztos:)
5/8 anonim válasza:
Szerintem sima márványcírmos házi macska.
A dobozos hülyesége nagyon vicces! :D
6/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen kell! Vmi extrakerek fejű, dússzőrű fajta keveréke lehet.
7/8 anonim válasza:
Hasonló macskám van ugyan ilyen dagi és ő is ímádja a dobozokat én 8 hetes korában hozztam el a menhelyről nagyon szerencsés vagyok amúgy a falytáját nem mondták !!
8/8 anonim válasza:
Ugyan ilyenem van, nagyon kövér és játékos, teljesen ugyan ilyen, a fajtája: cymric
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!