Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy lehet, hogy Ufókutató...

Hogy lehet, hogy Ufókutató nem ért el akkora "népszerűséget" a GYK-n, mint 404?

Figyelt kérdés
Korábban ő is igen aktív volt ezekben a témákban.
2011. máj. 23. 02:00
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Sajnos az a helyzet, hogy az átlag ember a mai világban már azt jelenti, hogy agymosott! Egy agymosott ember pedig igen, el fog utasítani mindent, ami egy magasabb léttel kapcsolatos, mert a média azt sulykolta belé! Most nem azt mondom, hogy higgy el mindent feltétel nélkül, amit 404, vagy akárki más mond, csupán annyit, hogy ebben a világban semmi sem az, mint aminek látszik, illetve, hogy olyan szintű titkokat őriznek, hogyha nyilvánosságra hoznák őket, akkor felfoghatatlan mértékű lázadások törnének ki szerte a világon!
2011. máj. 25. 20:33
 42/53 404 ***** válasza:

Talán mert én már sokkal hamarabb itt voltam, ő utánam érkezett, és ő még tőlem is ritkábban válaszolt.

Gondolom UFO-kutató nem bírta elviselni azt a sok támadást ami itt érte. Biztos vagyok benne hogy egyszer vissza jön, hisz itt sokan szeretik őt még most is, és a szeretet sokkal erősebb mint harag s egy olyan pozitív gondolkodású embernek mint UFO-kutató, bizony nagy szíve lehet. Én is csak azok miatt írok ide akik szeretnek, és segítsek ha kell.

2011. máj. 27. 05:25
 43/53 anonim ***** válasza:
Igaza van 404 nek a szeretet erősebb mint a harag! UFO kutató gyere vissza mert hiányzol! Ne büntesd azokat akik szeretnek!
2011. máj. 27. 13:39
 44/53 anonim ***** válasza:
404! és mégis hogy vetted fel a kapcsolatot az idegenekkel, engem érdekelne. Tényleg nem kötekedni akarok, egyszerűen csak érdekel. Híradástechnikai mérnöknek tanulok hátha még hasznát veszem a módszerednek.
2011. máj. 27. 13:50
 45/53 anonim ***** válasza:
Híradástechnikai mérnök nem akarlak megsérteni de a te szakmádnak szerintem semmi köze a telepátiához. Mert 404 telepatikus úton vette fel velük úgy emlékszem.
2011. máj. 27. 14:14
 46/53 anonim ***** válasza:
Erről csinált is egy filmet hogy hogy kell csinálni. De ez profi szinten lehet mert én mint kezdő semmit nem értettem belőle. [link]
2011. máj. 27. 14:19
 47/53 anonim ***** válasza:

Most őszintén szólva ez, EZ?? nÉPSZERŰSÉÉG ???

Az hogy kitalált idegen fajokról szóló nem létező tőrténetekkel traktálni az embereket meg gyurmát földönkívüli kőnek beállítani !

Erre vevő normális ember ?!

Háááát, már nagyon megérett egy világvége :LOL

2011. máj. 27. 20:19
 48/53 potion ***** válasza:
ééééés én is visszatértem :D
2011. máj. 27. 20:20
 49/53 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül tettem idézőjelbe...
2011. máj. 27. 22:39
 50/53 anonim ***** válasza:
Patkány király nem ajánlom h 404 el kiállj :D de te tudod...
2011. máj. 28. 10:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!