404 és egyéb ufókutató, hogyan kerültetek bele ebbe a témába, mielőtt még nem ezzel voltatok elfoglalva?
úgyértem hogy ha én tényleg tudnák olyan eredményeket elérni akár a telepátiában, vagy saját magamra nagyobb hatást tudnák kifejteni az agyammal ,akkor biztos elgondolkodnék azon ,hogy én ezzel komolyabban foglalkozzak
én gondolok rá nagyon sokszor ,ha abban biztos lehetnék hogy egyszer legalább az űrbe kijutok ,de boldog lennék már attól ,és akkor mivan a többi szuper-érdekes témával..huh dejó..
csak még nem volt ehhez hasonló sikerélményem
mi vezetett rá benneteket.ti hogyan indultatok el ?
én mióta tudok magamról,érdekel a világegyetem...
mikor először megkérdezték mi leszek,ha nagy leszek,azt mondtam ufókutató.3 éves voltam.Virágkötő lettem :/
85%!! az első vagyok,most kicsúfolsz?
sajnos felénk nem kolbászból volt a kerítés,nem várt gyerek voltam, és betegség miatt nem járhattam iskoába sem,nem lustaság miatt nem tanultam tovább..de rájöttem hogy az élet iskolája többre megtanít,mint gondolnám,és ez is olyan fontos,talán fonttosabb is..
76% Köszönöm,ismerem a plejádi üzeneteket,leszoktattak a cigiről is,és mielőtt,egyesek elkezdenének piszkálni,elmondanám a véleményem:
Mindenki azzal törődik,hogy plejádiak készítették,vagy kik,ahelyett,hogy látnák benne az igazságot,nem látják a fától az erdőt..Én sem kötöm ki 100%-osan,hogy a szöveg földönkívüli,vagy hogy ember írta,de mindenképpen hasznosnak tartom az emberek megváltoztatására,jó irányban.Ha Astar Sheran, Alaje,Kryon,és a többiek léteznek, akkor örömmel várom őket ebben a sorrendben,ha nem, akkor azőket kitaláló embereknek köszönöm!Mégha egyeseknek butításnak is tűnik a dolg..Lássatok mögé,ne csak nézzetek,mert az ember szomjazik a dolgok kijavítására,amiket elrontott..
Csak az a baj,hogy videók által nem leszek hamarabb a földönkívüliekkel kapcolatban..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!