Hogy lehet, hogy Ufókutató nem ért el akkora "népszerűséget" a GYK-n, mint 404?
Mert kevesebbet írt mint 404.. ennyire egyszerű
egyébként nagyon okos ember, beszélgettem vele emailban, és van neki egy weboldala is, amit megért hogy ne mutassam megy itt a gyik-en, ami az idegenekkel foglalkozik elég durva, szerintem ő ott tölti az időt mint itt..
Ja és amit kihagytam hogy őőő nagyon beleásta magát a témába, rettenetesen még nálam is jobban , meglepődtem a web oldalán.. Kb nagyából amit mondott mind igaz volt...
Árpád szavai is igazak egy bizonyos szinten , deee nem lesz invázió, legalábbis nem olyan amit ő mondott hogy megtámadnak minket,,
AZ invázió már elkezdődött, csak titokban, és a kormányon belül, hogy egy unió lesz az egész föld és az emberek többségét kiirtsák, és csak kevesen élhetnek a földön.. Meg ilyenek, szóval így fogják elfoglalni a földet, és az embereknek akik túlélik azok sem lesznek szabadok , kis helyen fognak élni rabszólgasában, na így fogják csinálni, és itt a földön, titokban, a kormányok által , USA unió, europai unió, ázsiai unió, afrikai unió,
ezt mind egybe, utána törvények, népírás és kész... Így fogják csinálni , persze ez csak a én buta véleményem ... :D
Nem tudott annyit manuzni mint 404, mindenféle fura nevű népekről meg összeesküvéselméletekről, hogy Hitler él és szadizza a népét, mert adtak nekik a Gumhódok birodalmat meg ezek.
Ha ufó kutatónak oldala van, miért kérte hogy titkold el ? Annak aza célja hogy mindneki olvassa :D Érdekes népek vannak ezen az oldalon :xD
diator te mit fogsz csinálni, ha rabszolgaságra kényszerítenek ? Milyen jövőt tervezel magadnak ? Már jövőre lesz invázió ? Az idegenek Reptilián alakban kiirtják az emberiséget ? Valami ilyesmi ? Akkor át kell álnoma szúnyogevésre ?
Liza, a inváziót emberek fogják tenni lényegében, az idegenek csak hátulról irányítják a vezetőinket, kés kevesen maradunk azok is a reptiliánok, esetleg még más idegen fajok rabszolgaságában..
De semmi képen nem fogják megmutatni addig magukat , amíg az emberi népességet nem csökkentik le 200 millió főre sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!