Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy lehet, hogy Ufókutató...

Hogy lehet, hogy Ufókutató nem ért el akkora "népszerűséget" a GYK-n, mint 404?

Figyelt kérdés
Korábban ő is igen aktív volt ezekben a témákban.
2011. máj. 23. 02:00
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:

Mert kevesebbet írt mint 404.. ennyire egyszerű

egyébként nagyon okos ember, beszélgettem vele emailban, és van neki egy weboldala is, amit megért hogy ne mutassam megy itt a gyik-en, ami az idegenekkel foglalkozik elég durva, szerintem ő ott tölti az időt mint itt..

2011. máj. 23. 02:02
 2/53 anonim ***** válasza:

Ja és amit kihagytam hogy őőő nagyon beleásta magát a témába, rettenetesen még nálam is jobban , meglepődtem a web oldalán.. Kb nagyából amit mondott mind igaz volt...

Árpád szavai is igazak egy bizonyos szinten , deee nem lesz invázió, legalábbis nem olyan amit ő mondott hogy megtámadnak minket,,

AZ invázió már elkezdődött, csak titokban, és a kormányon belül, hogy egy unió lesz az egész föld és az emberek többségét kiirtsák, és csak kevesen élhetnek a földön.. Meg ilyenek, szóval így fogják elfoglalni a földet, és az embereknek akik túlélik azok sem lesznek szabadok , kis helyen fognak élni rabszólgasában, na így fogják csinálni, és itt a földön, titokban, a kormányok által , USA unió, europai unió, ázsiai unió, afrikai unió,

ezt mind egybe, utána törvények, népírás és kész... Így fogják csinálni , persze ez csak a én buta véleményem ... :D

2011. máj. 23. 02:06
 3/53 anonim ***** válasza:

Nem tudott annyit manuzni mint 404, mindenféle fura nevű népekről meg összeesküvéselméletekről, hogy Hitler él és szadizza a népét, mert adtak nekik a Gumhódok birodalmat meg ezek.

Ha ufó kutatónak oldala van, miért kérte hogy titkold el ? Annak aza célja hogy mindneki olvassa :D Érdekes népek vannak ezen az oldalon :xD

diator te mit fogsz csinálni, ha rabszolgaságra kényszerítenek ? Milyen jövőt tervezel magadnak ? Már jövőre lesz invázió ? Az idegenek Reptilián alakban kiirtják az emberiséget ? Valami ilyesmi ? Akkor át kell álnoma szúnyogevésre ?

2011. máj. 23. 02:37
 4/53 anonim ***** válasza:
Sok volt neki a gyépés kérdések és válaszok amikre írogatnia kelletett. :)
2011. máj. 23. 06:50
 5/53 anonim ***** válasza:

Liza, a inváziót emberek fogják tenni lényegében, az idegenek csak hátulról irányítják a vezetőinket, kés kevesen maradunk azok is a reptiliánok, esetleg még más idegen fajok rabszolgaságában..

De semmi képen nem fogják megmutatni addig magukat , amíg az emberi népességet nem csökkentik le 200 millió főre sajnos :(

2011. máj. 23. 07:47
 6/53 anonim ***** válasza:
Mert Ufókutatót nem vitték el a krixkoxok.
2011. máj. 23. 08:11
 7/53 anonim ***** válasza:
Diator, Emberek saját magukat fogják likvidálni, miért? és utána mit fogunk csinálni ? Te is reptilián vagy?
2011. máj. 23. 09:00
 8/53 anonim ***** válasza:
hát igen mivel már rententően közel van 2012 , így már ti it verdititek elfele a dolgokat!! eddig mér nagy reptilian ínváziót vártatok, most pedig már kamu uniós izék XDDDD. mert már lassan ti sem hiszitek el ami mondtok!!! a 3 űrhajó??? vagy velük a volt miniszterelnőkők jönnek újabb választásokra??? PINGVINEK!!:D:D
2011. máj. 23. 09:25
 9/53 anonim ***** válasza:
Utolsó, tényleg nem kötözködésből, de ajánlanék neked egy hasznos oldalt. [link]
2011. máj. 23. 09:28
 10/53 anonim ***** válasza:
én sem kötöszkődésből, de még nekem korán reggel van, és nem mindenki lehet annyira hülye mint ti itt egyesek, hogy uniós invázió meg ilyenek...... most már miért nem reptilian invázió??? mert az még az ovisok sem hiszik el?????
2011. máj. 23. 09:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!