Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan itt, aki hirtelen...

Van olyan itt, aki hirtelen megszépült és nem tudta feldolgozni a "népszerűségét"?

Figyelt kérdés

(Fogyás, új külső, új ruhatár...)

Engem zavar az embereknek ez a nagy fordulata. Nem bízom egy férfiban sem.

2010. nov. 10. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
igen ! van :/
2010. nov. 10. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
na de ez k.va durva,nem is egy van a mi körünkben olyan hogy pl stylust vált és elkezd sminkelni meg minden és ugy köré gyülnek a pasik........ennyi róluk.k.baszottul a kinézetre mennek............
2010. nov. 10. 17:39
 3/5 anonim ***** válasza:
igen...én:S
2010. nov. 10. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, nekem időbe telt feldolgozni. Sokáig nem hittem el. Kamasz koromig nagyon kövér voltam, és pattis, rövid hajú, és nem is igazán törődtem magammal. A kamaszkorral egyszercsak minden megváltozott. Főleg 12-13-14 éves korom körül változtam igazán sokat. Szinte rám sem lehetett ismerni. Amikor elsős gimnazista koromban megtudtam, hogy a 12.-es szívtipró kinézett magának, el sem hittem. Most is rengeteg pozitiv visszajelzést kapok.

Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, de valami mégis van bennem :) 24/L

2010. nov. 10. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Én gyakorlatilag fél év alatt változtam nagyon-nagyot, (ez már 2 éve volt) de még mindig iszonyatosan zavar.
2010. nov. 11. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!