Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Barátságos vagy nem?

Barátságos vagy nem?

Figyelt kérdés

Elmélet:

Egy ember talál 1 hatalmas hangyabolyt.

Mit csinál:

a,Megajándékozza kvantum fizikával

b,Agyontapossa

Szerintem a B válasz a helyes,hisz még nem találtunk atomfizikus hangyákat.

Egy U.F.O.nauta talál egy bolygót,legyen például a Föld.

Egy várost talál amiben pár millió ember él.

Mit csinál:

a,Segít nekik a fejlődésben

b,Leigázza

Jó gondolkodást!

2011. máj. 20. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a, (sajnos) az emberek nagy része hülye

b, nem minden létforma gondolkozik egyformán

2011. máj. 20. 14:46
 2/11 anonim ***** válasza:
az hogy kinek ,egyes népeknek milyen a gondolkodásuk - jó vagy rossz(magával vagy másokkal is törődik- nyilván az foglya a leginkább befolyásolni a döntést ,de az hogy a hangyákat megajándékozzuk a kvantumfizikával, eléggé abszurdnak találom. olyan picik ahhoz hogy fejlődni tudjanak. képzeld mi lenne ha rálépnél egy kiseinstein hangyára .. én sosem tudnám megbocsájtani magamnak hogy megöltem valakit:(
2011. máj. 20. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:

"Barátságos vagy nem?" - Akármi lehetséges.

"Elmélet:" - előre leírom, hogy eleve hibás az elméleted, mert ezen felül van még egy pár verzió

"Egy ember talál 1 hatalmas hangyabolyt." - Igen, hangyabolyt és nem csak hangyákat, merő különbség (hangyák - élőlények, hangyaboly - élőhely, ahol a 'hangyák az urak', de más is van ott)

"Mit csinál:

a,Megajándékozza kvantum fizikával" - Nem minden ember ért hozzá (ahogyan elnézem a kérdező sem, de én sem), ráadásul a hangyák másképp kommunikálnak mint mi, emberek. A számunkra alapvető dolgokat sem értenék meg, még elektromosságot sem képesek előállítani.

"b,Agyontapossa" - inkább eltapossa, de a hangyabolyt ezzel úgysem tudja kiirtani, helyette más megoldást használ.

Fentebb is írtam, hogy téves, mert ezen felül létezik más is:

C. Hangya akváriumot készít, ami tudományos kísérletként bemutat.

D. Ott hagyja, mert nem a területén van, ráadásul ott van az is, hogy ők is fontosak a természet számára. Ha ők kihalnak, vagy elpusztítanánk mind, akkor lehetséges, hogy egy idő múlván mi is kihalnánk (ki tudja, hogy a hangyák milyen fontos szerepet játszanak a táplálékláncban).

"Szerintem a B válasz a helyes,hisz még nem találtunk atomfizikus hangyákat."

De számos ember nem is érti, akkor őket is elpusztítanád? Jó kevesen lennénk, az egyszer biztos... .

"Egy U.F.O.nauta talál egy bolygót,legyen például a Föld.

Egy várost talál amiben pár millió ember él.

Mit csinál:

a,Segít nekik a fejlődésben"

Ez elképzelhető, de ki tudja.

"b,Leigázza"

Mire fel tenné? Hosszú utat tett meg (az embernek nem kell, mert egyszerűen lépked és úgy találja meg a hangyabolyt, a földönkívüliek meg űrhajóval jönnek ide, amihez nekik is kell utazniuk).

De mint írtam, más választás is lehetséges:

c., d. - ezt a hangyás példánál már leírtam, gondolom te ezt át tudod ültetni ebbe.

Bár van még egy - kettő:

e. Megfigyelés. Mi a hangyákat már rég megfigyeljük, ezért náluk is lehetséges ez az opció.

e. A földönkívüliek nem emberek, ezért másképp gondolkodnak, mint mi. Gondolom ez tiszta sor neked, de akkor egy ember sem tudja megmondani rá a választ.

2011. máj. 20. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen de az emberi gondolkodást ne hasonlítsd össze más lényekkel. Attól h az ember eltapossa az élővilágot és sz@rik a természetre attól még nem biztos h más intelligens lények is.
2011. máj. 20. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Bár lehet, hogy azzal a földönkívüli pont jót tesz, hogy eltörli az emberiséget és ő lép be a helyére... .
2011. máj. 20. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:
F, túl élénk a fantáziád.
2011. máj. 21. 00:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha te találsz egy hangyabolyt akkor odamész és beletaposol? :D Hát szerintem egy normális ember sem csinálja ezt, de a te gondolkodásmódod egyszerűen fantasztikus.
2011. máj. 21. 00:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Pont én is erre gondoltam ! Leigáznának minket az idegenek, de lehet már beépültek közénk az alakváltozó gyíkemberek.
2011. máj. 22. 17:47
 9/11 anonim válasza:
szerintem mindkét kérdésre az A válasz a helyes
2011. máj. 26. 12:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó a kérdés. Amikor az európai ember felfedezte Amerikát, mit csinált az őslakosokkal? Mi érdeke lenne az idegen létformának élni hagyni bennünket?
2011. jún. 15. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!