Mi emberek, akkor soha nem lehetünk szabadok, a régi birodalom miatt?
Kérlek benneteket, ne vegyétek a kérdés viccnek. Komolyan kérdezem, és olvassátok végig a linkben leírtakat, kérlek benneteket , nagyon érdekes és félelmetes is egyben, legalábbis nekem az volt... Az idegen lény dolgokat mesélt el, amik nagyon érdekesek voltak kérlek olvassátok el és válaszoljatok a kérdésemre...
Van még egy igaz film, magyar szinkronnal nincs sajnos... De igaz történetet mond el, az a baj, hogy ezekkel a dolgokkal nem foglalkoznak hogy a világ megtudja az igazságot, van egy film a Wavelength 1983 film, más néven hullámhossz, de magyarul nem találtam meg sajnos :(
Kérlek nézd meg ezeket a videókat, igaz történetet mesélnek el, kivéve a harmadik típusú találkozások, ami nem így történt de hasonlóan, igazából, az a film egy nagyon rossz utánzat, a lényeg hogy 1964-ben volt az első , elvileg az első kapcsolat felvétel az idegenekkel, ahol árú csere folyt...
Nem magyar sajnos, és én nem tudok angolul :( szóval ha te tudsz nézd meg, és mond el hogy mit mondanak érdekes:
[link] És igaz történet!!!
Diator.
Minek teszel fel ilyen kérdéseket, mikor úgy is azt mondod, hogy igazi. 19évesen elég gyerekes még a gondolkodáson, egy 3éves gyerek nem hisz ilyesmiben, ha egyszer már elmondtad neki, hogy NEM LÉTEZNEK UFÓK!!!!!!!!!!!!
Hitelesnek mondott források is említenek néhány filmet:
- [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!