Mi emberek, akkor soha nem lehetünk szabadok, a régi birodalom miatt?
Kérlek benneteket, ne vegyétek a kérdés viccnek. Komolyan kérdezem, és olvassátok végig a linkben leírtakat, kérlek benneteket , nagyon érdekes és félelmetes is egyben, legalábbis nekem az volt... Az idegen lény dolgokat mesélt el, amik nagyon érdekesek voltak kérlek olvassátok el és válaszoljatok a kérdésemre...
Mindenre van logikus válasz, de azok nem paradoxonok amiket te írtál... Persze ez csak az én véleményem...
Tudod hogy nehezen lehet összetenni a dolgokat, de össze lehet tenni.
Figyelj azok paradoxonok, csak vedd elő a józanabbik eszedet, és a kételkedést... Hogy maradhatna valakinél VÉLETLENÜL egy titkos katonai kutatás teljes dokumentációja??? Sehogy, mert még a kijáratnál szitává lőnék, vagy letartóztatnák hazaárulásért...
És sok minden össze lehet belőle rakni, csak túl sok a ha, és túl sok naivitással... Ami valljuk be katonai körök felé nem megy... Nézd meg a Tábornok lánya című filmet...
Diator, ne foglalkozz az ilyen anyagokkal, ezeket csupán azért csinálják, hogy negatív energiákat generáljanak, egy árva szó sem igaz belőle. Ezt a többieknek is üzenném, akik elhiszik ezt a történetet. Akik az ilyeneket kitalálják, pontosan ismerik az emberi elmét, tudják mire kell hatni. Az ember egyik legnagyobb félelme pedig az, hogy szolgálnia kell valakit, éppen azért, mert a lélek szabad: mindig is az volt és mindig az lesz. A kétségbeesés, félelem, szomorúság, gyűlölet mind tökéletes táptalaja az egyhelyben álldogálásnak. Hidd el, hogy amekkora kiterjedésű gonoszság létezik, amellett mindig létezik egy ugyan mértékű jóság is.
Kizárólag a jó és szép dolgokra kell koncentrálni, azok viszik előre a világot, a legfontosabb pedig a szeretet. Pontosan megvannak az okai annak, hogy miért akarják az embereket kétségbe ejteni ilyen és ezekhez hasonló történetekkel. Csak a pozitív gondolatokra koncentrálj, semmi másra!
A Föld rezgésszáma alapjában véve 7.8 körül volt, biztos forrásból tudom, hogy mostanában már 11 körül van és egyre emelkedik, biztosan vannak olyanok, akik tudják, mire utalok ezzel. A lényeg, hogy soha ne hagyjátok megfélemlíteni magatokat, hiszen aki a pozitív dolgokra koncentrál az életben, az viszonzásképp is csak jót kaphat. A gondolat energia!
"Azért hiszem el, mert sok dolgot már máshonnan is"
A hazugság századjára is hazugság marad...
Más forrásokból is hallottam ezeket a dolgokat, Pl: a plejádoktól, vagy a földimyenország web oldalról... Azt hogy földünk körül egy pajzs van, ami nem engedi a lelkünket szabaddá, más idegenekről szóló weboldalakon is hallottam, a bennem élő reptilán c könyv is ír ezekről a dolgokról... Akkor most erről az interjúból is hallok , megegyezőket a régebbi forrásokból...
Azt is elakarom mondani, hogy egy Livermori fizikus interjúját is meghallgattam, (tudni kell hogy Livermorban is van egy idegen titkos bázis...) és ez a fizikus is sok mindent mondott, amiket hallottam már, de újakat is mondott...
Meg még mondhatnák forrásokat, de nem mennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!