Mi emberek, akkor soha nem lehetünk szabadok, a régi birodalom miatt?
Kérlek benneteket, ne vegyétek a kérdés viccnek. Komolyan kérdezem, és olvassátok végig a linkben leírtakat, kérlek benneteket , nagyon érdekes és félelmetes is egyben, legalábbis nekem az volt... Az idegen lény dolgokat mesélt el, amik nagyon érdekesek voltak kérlek olvassátok el és válaszoljatok a kérdésemre...
Nem olyan pajzs van a föld körül, ami nem engedi el az embert, hanem olyan ami nem engedi el az emberi lelket, egy rendszerbe továbbítja , egy számítógépes rendszernek nevezném legegyszerűbben, ahol a lelket egy megszülető kisgyermekbe zárja be, és ott előröl kezdődik az egész élete, és emlékeik törlődnek... Fizikai testben ellehet hagyni a bolygót, de a naprendszerben is vannak ilyen bázisok, amelyek a emberi lelket ide köti a naprendszerbe , a földi bolygóra, el kellene hagyni a naprendszert , hogy az ember szabad legyen... Elvileg ezeket a bázisokat a domain (birodalom elpusztította a többségét,) de még nagyon sok van, és ők sem tudják hogy hol vannak, ezek a bázisok..
Ez mind nagyon érdekes, és egyben , ráébredni arra, hogy mi emberek egy bolygón lakunk , emlékeinktől és teljes galaxisok szabadságától megfosztva, nem tudva hogy hol jöttünk létre, vagy hogy honnan jöttünk ide, ez a pajzs elvileg 2012-ben megszűnik, és tudati szintünk vissza fog emlékezni mindenre, ami vissza adhatja a szabadságunkat, már alig várom... Érdekes egy dolog,
Én is sok mindenben hiszek, de ez...
lökött vagy, ha elhiszed
Ha egyszerre 10 helyről hallod hogy a kútba ugrani a legnagyobb buli, elhiszed?
Az internet meg akkora marhaságokkal van néha tele... De a te dolgod, hogy mit hiszel el. Ha neked jólesik azt hallani, hogy évezredek óta rabszolgasorban van az emberiség és mindenki utál minket a világűrben, akkor hidd ezt. Nekem 8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!