12/18 anonim válasza:
Hát az én őszinte véleményem az, ha ilyenek "vannak" az űrben, akkor földön való ütközetben esélytelenek.
13/18 anonim válasza:
Elhiszem mert ma láttam 2 pöttyöt az égen amit le fotóztam !!! Ez komoly!!!
14/18 anonim válasza:
sztem ez madonna hakj nélkül :D
15/18 No Fear válasza:
Az lehet hogy ez kamu de nem tudhatjátok hogy milyen fura lények élnek még a bolygónkon...
16/18 anonim válasza:
Csak annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy a képen szereplő "lénynek" nincsenek nemi szervei... meg egyéb biológiai okokból sem nézhetne ki így, de mindegy :)
17/18 anonim válasza:
18/18 ImmmI666 válasza:
fatal frame C. játékban Szellemeket kel fotózni valószinü hogy 1 hasonló kis hülyeség ezis(PC game) nemtudom fatal flames e v nem ( a szarvast meg photoBÓÓT és kész : ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!