Elhiszitek? Elkezdődött a galaxisunk dimenzióváltása! A lényeg hogy higgyetek. Béke és szeretet uralkodjon.
2010. nov. 15. 13:45
1/21 anonim válasza:
Nagyszerű. Ettől kevesebb lesz a villanyszámla, és gyakrabban fog járni a 22-es busz.
2/21 anonim válasza:
A cikk hogy kapcsolódik a dimenzióváltáshoz? MIt jelent pontosan a "dimenzióváltás"?
3/21 anonim válasza:
Ez érdekes... de mi van? :D Mit szeretnél ezzel a kérdéssel?
4/21 A kérdező kommentje:
Felhívni a figyelmet.
2010. nov. 15. 14:27
5/21 anonim válasza:
Elárulnád hogy hogyan és miért kapcsoltad össze a dimenzióváltással?
6/21 anonim válasza:
Mi a jóistenre? hogy valamikor volt valami öcsémfasza ami felrobbant? nem értem.....
7/21 anonim válasza:
Én sem értem, de remélem történni fog valami. Nekem mindegy, csak valami történjen.
9/21 anonim válasza:
Ezek hozzánk képest annyira nagy mérettartományban és időintervallumban (nem idővallum!:)) létező dolgok, hogy számunkra felfoghatatlanok és nem is érintenek bennünket.
10/21 anonim válasza:
Kérdező!
Hányas voltál fizikából?
Fizika órán tanultatok olyat, hogy egy űrbéli robbanástól, akármekkora is egy "dimenzióváltás" (akármit is jelent) fog történni, amitől "béke és szeret" lesz?
Honnan vetted ezt a marhaságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!