Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Elhiszitek? Elkezdődött a...

Elhiszitek? Elkezdődött a galaxisunk dimenzióváltása! A lényeg hogy higgyetek. Béke és szeretet uralkodjon.

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 15. 13:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
2010. nov. 15. 15:35
 12/21 anonim ***** válasza:
És szerinted egy "ezomisztika" nevű oldal írásai mennyire alapozódnak a tudományon? Talán csak annyira, hogy az általuk leírt szöveg tudományos hangzású legyen pár asztronómiai terminológia használata miatt?
2010. nov. 15. 15:38
 13/21 anonim ***** válasza:
36%
Igenis egy robbanás előidézhet egy dimenzió váltást más néven teret üt a térben és időben egy arránt és mit jelenthet ez? Véleményem szerint legegyszerűbben idő kaput nyít a idővonalakban ami nyitva marad. Térben és időben meg található kaput nyit és minden időben megtalálható, jövő, jelen múlt, stb. Egy hatalmas nagy robbanás véget a tér és az idő meg változhat más síkokon is mozoghat, nagyon bonyolultak ezek a dolgok, én sem értem őket teljesen, de a mi jelenünkbe és a múltunkba is el lehetne vele jutni stb. Tudom hülyeségnek hangzik amit itt le írtam de vallós dolog is lehet. Ahogy az ember elméleteket gyárt, olyan mint ha ismerni a világegyetem titkait.
2010. nov. 15. 15:54
 14/21 anonim ***** válasza:

ismerné*

bocsi csak nem jó a billentjüm sajnos :(

2010. nov. 15. 15:56
 15/21 anonim ***** válasza:

diator, könyörgöm, a fizikában mióta beszélünk időkapukról, idősíkokról meg ilyen cuccokról?

A tudomány nem úgy működik, hogy valamit feltételeznek, és akkor egyből úgy kezdenek dolgozni, mintha az a dolog igaz lenne.

Csak akkor veszik tényként az ilyen dolgokat, hogyha az elméletet sikerül bizonyítani is.

2010. nov. 15. 15:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát ezt nehéz bizonyítani , nagyon nehéz, ezért is csak elmélet marad az is amit mondtam de van egy link amit kérlek olvass el , érdekes dolgokat találsz majd benne.

[link]

2010. nov. 15. 16:13
 17/21 anonim ***** válasza:

De miért kell majmolni a 404-et? "Béke és szeretet uralkodjon." Ennyire szereted?

Ennek mi köze az UFO észlelésekhez?

2010. nov. 15. 17:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Könyv moly már megint ki 404-ezet? Úgy hallottam hogy 404 át ment egy másik fórumra szóval volt 404 nincs 404, engem végül is nem zavart :)
2010. nov. 15. 19:42
 19/21 anonim ***** válasza:
folytatás , nem zavart hogy itt volt :)
2010. nov. 15. 19:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Jobb ha hozzászokol kérdező,hogy ebben a témakörben csak kritizálást kapol.

Hiába UFO észlelések ha UFO-t észlelsz hülye leszel.

Ha UFO-k ról beszélsz akkor meg elmebeteg leszel.Majd meglátod :)

Itt mindíg szellemifogyatékos aki UFO-t lát és itt ez a normális. sorry

2010. nov. 15. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!