És szerinted egy "ezomisztika" nevű oldal írásai mennyire alapozódnak a tudományon? Talán csak annyira, hogy az általuk leírt szöveg tudományos hangzású legyen pár asztronómiai terminológia használata miatt?
2010. nov. 15. 15:38
13/21 anonim válasza:
Igenis egy robbanás előidézhet egy dimenzió váltást más néven teret üt a térben és időben egy arránt és mit jelenthet ez? Véleményem szerint legegyszerűbben idő kaput nyít a idővonalakban ami nyitva marad. Térben és időben meg található kaput nyit és minden időben megtalálható, jövő, jelen múlt, stb. Egy hatalmas nagy robbanás véget a tér és az idő meg változhat más síkokon is mozoghat, nagyon bonyolultak ezek a dolgok, én sem értem őket teljesen, de a mi jelenünkbe és a múltunkba is el lehetne vele jutni stb. Tudom hülyeségnek hangzik amit itt le írtam de vallós dolog is lehet. Ahogy az ember elméleteket gyárt, olyan mint ha ismerni a világegyetem titkait.
2010. nov. 15. 15:54
14/21 anonim válasza:
ismerné*
bocsi csak nem jó a billentjüm sajnos :(
2010. nov. 15. 15:56
15/21 anonim válasza:
diator, könyörgöm, a fizikában mióta beszélünk időkapukról, idősíkokról meg ilyen cuccokról?
A tudomány nem úgy működik, hogy valamit feltételeznek, és akkor egyből úgy kezdenek dolgozni, mintha az a dolog igaz lenne.
Csak akkor veszik tényként az ilyen dolgokat, hogyha az elméletet sikerül bizonyítani is.
2010. nov. 15. 15:58
16/21 anonim válasza:
Hát ezt nehéz bizonyítani , nagyon nehéz, ezért is csak elmélet marad az is amit mondtam de van egy link amit kérlek olvass el , érdekes dolgokat találsz majd benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!