Az FBI oldalán nem az jelent meg. Nézz utána, csak ezt hozták le a bulvárlapok, ez volt kelendő. Tudom hogy a föld gömbölyű, de azt nem hogy a föld gömbölyű de azt nem hogy te mit akarsz vele mondani. Elég sok mindent állítottam. Minek az ellenkezőjét mondták az űrhajósok?
2011. máj. 6. 17:08
62/76 anonim válasza:
Bocs. Ezt hogy "de azt nem hogy a föld gömbölyű" vegyétek úgy hogy töröltem, mivel kétszer írtam le.
2011. máj. 6. 17:09
63/76 anonim válasza:
Az FBI oldalán nem az jelent meg.--de,képzeld utánanéztem!Az jelent meg!
2011. máj. 6. 20:35
64/76 Tom Benko válasza:
Az említett forrást akár linkelhetnéd is. Ha a fordító az, akire én gondolok (freeweb.hu/aranylaci), akkor inkább ne. Inkább valami megbízhatóbbat.
2011. máj. 6. 22:24
65/76 Tom Benko válasza:
16:35-nek: Párezer éve.
2011. máj. 6. 22:25
66/76 anonim válasza:
"Az FBI oldalán nem az jelent meg.--de,képzeld utánanéztem!Az jelent meg!"
Nem nem ez jelent meg. talán kicsit el kellene kezdened gondolkodni. Az FBI honlapjára feltettek egy akkori tanú vallomást. De ez nem jelenti azt hogy az FBI elismeri azt ami ott történt.
2011. máj. 7. 00:24
67/76 anonim válasza:
Ha nem ismerné el,akkor nem tették volna közzé!Látod,itt a baj.Ha már valami olyat állítanak a hivatalos szervek is,ami ellenkezik a te felfogásoddal,akkor már rögtön mellébeszélsz,és kifogásokat keresel!Miért nem lehet elfogadni az igazságot,hogy vannak?És ehhez elég a múltat tanulnod,kicsit tanulmányoznod!Ha még a régi civilizációkat is megcáfolod,akkor neked felesleges bármit is írnunk!
2011. máj. 7. 09:36
68/76 anonim válasza:
Úgy látom neked felesleges bármit leírni mert egyszerűen értetlen vagy, de nagyon.
1. Attól hogy az FBI kiadott egy akkor felvett vallomást, még nem jelenti azt hogy ők is elismerik. Ha én azt mondom hogy láttam egy dinoszauruszt és ez megjelenik valami kormányszerv oldalán még nem jelenti azt hogy az a szerv vagy a kormány elismeri a létezésüket. Ne értetlenkedj. Kicsit olvass utána. Gondolom nehéz lesz, mert látom az nem az erősséged.
2. Én egy szóval sem mondtam azt hogy azt hinném egyedül a földön fejlődött ki élet.
2011. máj. 7. 11:11
69/76 anonim válasza:
Képzeld nem lesz nehéz,ugyanis utánaolvastam,sőt egy riportot is láttam az FBI egyik beosztottjával a hír megjelenése után!Érdekes,ő is azt állította,hogy minden ami benne van igaz,és valóban találtak földönkívüli tetemeket a roncsok mellett!De megérteni neked ezt nehéz lesz,hiszen ahogyan látom agy hiányában vagy!
2011. máj. 7. 15:27
70/76 anonim válasza:
Értetetlen vagy. De ez nem pont a te hibád. Hibás DNS-t kaptál a szülőktől, bár egy beltenyészetnél ez nem csoda. Egyébként nem úgy van ahogy mondod, akár hiszed, akár nem. Bár az ilyen kis pince lakókat mint te, nem lehet meggyőzni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!