Amikor Neil Armstrong kilépett a kompból a Hold porába, kicsúszott a száján egy mondat: „Istenem, ezek itt vannak! ” Miket láthatott? Földönkívüliek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 13:56
11/76 Tom Benko válasza:
Nem beszélt sem mozgó fényekről, sem ott levő dolgokról. Javaslom, hogy nézd meg a YouTube-on a holdraszállást.
12/76 anonim válasza:
a reptoid invázió megszállta a holdat és átprogramoztáka gondolataikkal a felvételeket jajjnemár kihiszieztel
14/76 anonim válasza:
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:52
Na és miért nem hiszed el?
15/76 anonim válasza:
Aki szerint a kérdés feltevője hülye, nézze meg a
Why they didn't return to the moon? és egyéb felvételeket!! Erős idegzetűeknek ajánlom csak!
Illetve van 2 spanyolra szinkronizált, angol feliratos eredeti felvétel, amiket Armstrongék készítettek egy házromról (igen, a Holdon), illetve az EREDETI, nem megvágott szöveg, ami elhangzott a szájából.
Lehet hülyézni, de előbb csekkoljátok légyszi.
16/76 anonim válasza:
Ha mindenféle barom fake videokat tesz fel a netre és aláírja,hogy eredeti, és ezt valaki el is hiszi,akkor azzal nem lehet mit csinálni. Nem mindenki lehet átlagos intelligenciáju vagy a feletti. Vannak akik ezt nem érik el..
17/76 anonim válasza:
16:31
linkelnéd, mert én baromira nem találtam semmi féle "Why they didn't return to the moon?" nevezetű videókat.
18/76 anonim válasza:
engem is érdekelne, mert én sem találtam
19/76 anonim válasza:
The Truth - Why Nasa Has Never Returned To The Moon Part 1
Alien Base On Moon Filmed By Neil Armstrong 1 Of 2
Ezek azok?
20/76 anonim válasza:
Elvileg a hold üreges, és több ezer korong van a felszínén, de ezt is titokba tartják, a valódi cél nem az volt, hogy kutatás vagy ilyesmi, hanem meg ismerni egy másik világot ami a holdon van ..., Van is egy dokumentum videó erről az egészről keresetek rá a googleban olyasmit írjatok: kamu holdra szállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!