Amikor Neil Armstrong kilépett a kompból a Hold porába, kicsúszott a száján egy mondat: „Istenem, ezek itt vannak! ” Miket láthatott? Földönkívüliek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 13:56
21/76 anonim válasza:
Valaki belinkelné nekem azt,amiről a 16.31 es válaszoló irt? Én nem találom :( Köszi szépen előre is.
22/76 anonim válasza:
Talán a kínai butikra gondolt, amit először meglátott. XD
23/76 anonim válasza:
Térjetek már észhez!!! ők ott voltak és látták is őket!!! űrhajókat is láttak!! csak az ilyen parasztok nem hiszik el amilyenek itt egy páran vagytok!!
24/76 anonim válasza:
Ja, te beszéltél velük,és elmesélték neked?
Mert én láttam kb ezer riportot,olvastam sokkönyvet és ilyen hülyeségekről sehol nem beszéltek.
Mutass nekem egy hiteles filmet,ahol elmeséli, hogy mit látott. vagy egy könyvet ahol leírja.
Ne azzal gyere, hogy "dehátmiértnemhiszitek el" ez nem bizonyíték.
25/76 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán be volt szívva Niel a sok oxigéntől amit kapott
26/76 anonim válasza:
Semmit sem láttak a holdon. Nem azért mentek oda hogy találjanak egy másik civilizációt. Azért mentek oda mert úrverseny volt. De gondolom ez sok embernek nem elég mert mindenhol az összeesküvést kell keresni.
27/76 anonim válasza:
Elnézést, elírtam a címet! "why they didn't go back" a helyes, nem a return! Alább a link.
28/76 anonim válasza:
A hold elég közel van.Már egy közepes távcsővel is bnagyon jól kivehető a felszíne. közepes pedig többszárezer van a földön. Elmondaná akkor nekem valaki, hogyha belenézek, akkormiért nem látok pici zöld emberkéket,épületeket, föld alatti lejárókat és minden ilyesmit? és a többi sokszázezer ember miért nem lát?
29/76 anonim válasza:
szerintem az adóbehajtókat látta
30/76 Tom Benko válasza:
16:37-nek: Van egy sokkal logikusabb oka is, miért nem mentek vissza: Elvégeztek minden lényeges és érdekes megfigyelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!