Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ennek van hitele?

Szerintetek ennek van hitele?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 30. 10:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

ne legyél már ennyire birka, akkor azt miért nem filmezték le? ugyan már, ha találok egy halott idegent a hóban, akkor nem taposom le körülötte a havat...

engem is érdekel az ezotéria, de azért mindennek van határa...

2011. máj. 1. 22:25
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom van-e hitele a lelőtt űrlénynek. Talán a bolygóközi hitelinformációs rendszert kéne kérdezni. :P
2011. máj. 2. 22:26
 23/24 anonim ***** válasza:
Kamu...nem gondolod hogy valami "folyadéknak" kellett volna lennie az ürlény körül mivel a lába le van szakadva? K-A-M-U :D Unatkoztak ugyhogy a vasárnapi ebéd uán összedobtak egy ürlényt:D
2011. máj. 3. 15:27
 24/24 A kérdező kommentje:
Uccsó most megfogtál. :( Sosem hittem volna hogy ezt mondom, de mekkora hüje vagyok! xD Na mindegy már úgy sem kíváncsi rá senki. De azért megnézném hogy tutták megcsinálni ezt zsemlemorzsából. Nagyon profi munka volt.
2011. máj. 4. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!