11/24 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elkezdheted burkolni a kalapod :DD
12/24 anonim válasza:
tényleg zsemlemorzsa meg hús a hiradóban is voolt :D
meg egyébként ezt már kérdezték nemrégiben ott több válasz van és ha gondolod nézd meg ott is mindenki mondja hogy ez csak fake
nem tom pontosan melyik de néhány lappal viszább
13/24 anonim válasza:
Nem néztem meg, mert tuti fake. Egyébként a horrorfilmekben is valóságnak tűnik, hogy egy embernek pl. levágják a lábát, mégsem az...
14/24 A kérdező kommentje:
Nekem akkor is túl valódinak tűnik.
Lehet hogy tényleg kamu, de az is lehet hogy hazudnak.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az orosz kormánynak nincs sok szavahihetősége. Ők is megcsinálhatják ezt a sztorit hogy elfedjék a valóságot. De asszem az igazságot sosem tudjuk meg. :(
2011. máj. 1. 13:10
15/24 A kérdező kommentje:
Amennyiben tényleg volt ilyen kérdés bocs hogy megnyitottam még egyet.
2011. máj. 1. 13:15
16/24 anonim válasza:
Szerintem az a 2 "űrlény/bábu" nem is hasonlít, mert a színe sem, de a mellkasa sem. Az arca valamennyire talán..
17/24 anonim válasza:
ha igazi lenne, mit keresne egy űrlény a puszta kellős közepén? a közelben sehol sem láthatsz űrhajót vagy valamit, szétszakadt végtagokkal kétlem hogy odacsúszott-mászott volna a hatalmas hóban egy kitaposott részre majd hanyatt feküdt
18/24 anonim válasza:
Ha városba zuhant volna le, akkor gondolom nem videózták volna. Amúgy meg lehet, hogy már azok taposták le a havat, akik filmezték, nem? Mert filmezés elött is ott lehetett. De amúgy nem lehetséges, hogy oda zuhant le? Amúgy nekem az volt fura az egészben, hogy mellette 1 fa volt kidőlve..
19/24 anonim válasza:
de ha oda is zuhant le, hol van az űrhajó?
20/24 anonim válasza:
Nem lehet, hogy van benne ilyen katapult féleség? Ha el jutnának idáig, akkor ez lehet eszükbe juthatna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!