Mi a véleményetek erről?
ti beveszitek azt hogy 3 űrhajó közeledik felénk?
itt leírják ha valaki nem tudná!
én személyszerin nem hiszem el!
> ti beveszitek azt hogy 3 űrhajó közeledik felénk?
Nem.
> én személyszerin nem hiszem el!
Jól teszed.
Hülyeség az egész...
Én is láttam ezekről valami képet.Egyik ilyen alakú,a másik meg olyan..Miért nem hasonló alakúak?Miért 3 különböző irányból "közelednek"?Még azt is hallottam egyszer,hogy már a Plútónál járnak..Akkor meg milyen sokkal fejlettebb civilizációról beszélünk,hogyha ezt a viszonylag "kis" távolságot 2 év alatt teszik meg?Sok itt a gyanús dolog..
Kezd már kicsit uncsi lenni...
De tegyük fel, hogy ET mégis visszajön... Két eset lehetséges azon kívül, hogy le se tojják a fejünket...
1) Békések, és felfedezők... Akkor minek parázzak???
2) Le akarnak rohanni... Feltehetőleg hatalmas technikai fölényük van, és reggelire megesznek... Megint felsleges parázni...
Ha lesz valami, akkor lesz, ha nem meg nem... Szerintem teljesen felesleges ezen agyalni...
Vagy az is elképzelhető, hogy találkoznak szeretett köztársasági elnökünkkel SP-vel, elolvassák a kézírását, és elmennek...
Ömm, csak halkan megjegyzem: a SETI marhára rádiójeleket keres, nem pedig az űrt fényképezgeti.
Azok meg akik leírják a SETIt, hogy jaj, 50 év alatt sem talált semmi, nem értenek a dologhoz.
Lenne egy kérdésem:
A maják és a sumérok ismerték egymást?
Elözö vagyok.
Kicsit utánna olvastam
2 lehetöség van:
1) Minden egyes webodal hazúdik
vagy
2) Az ûrlények léteznek, tanitottak bennünket, megmutatták a technikáikat, mi lejegyeztük és a mai gépek ezek alapján készültek.
Olvastam, hogy - a majákon kivül - sok más népnek is voltak hasonló pontosságó naptáraik amik szintén a világvégét és annak elkerülését számolták.
A sumérok szerint az ürlények ″készitettek″ minket.
Meg van a te ürhajós sztorid.
Össze raktam!!!
Nem a világvégét számolja a naptár, hanem az ürlények visszatértét. Megnézik, hogy távozásuk óta mennyit fejlödtünk.
Olyan mint a SPORE címü pc játékban, mikor a dolomittal(vagy hogy is hívjákkal) felhuzól egy népet.
Öszintén, elkezdtem hinni ebben. De tényleg tök komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!