Árnyék szellemek/ufók mászkáltak Kaliforniában?!
Egy biztonsági kamera rögzítette a különös felvételt, amelyet számos paranormális téma szakértője megvizsgált már. Egyelőre nem tudják, milyen lények szerepelnek a videóban. itt a link
Én semmilyen misztikusat nem láttam a felvételen.
Nem vehetőek jól ki rajta az élőlények, de ez, számomra emberei járás, csak az egyik lassabb, mégis nagy a lába (vannak nyakig láb emberek), a kicsike meg, valamilyen gyerek lehet.
Szerintem is valamibe beöltöztek és úgy mentek előre.
ez most komoly?
két embert látni egy rossz minőségű felvételen
Ez nagyon érdekes, ha észre vettétek volna, lehet látni hogy ez nem gólyaláb, ez valami más, olyan mint ha egy fejen lenne két láb, mivel a lábak amikor lépnek egészen a fejnek a nyakáig látható a hajlat,
nagyon érdekes videó... Lehet hogy valami fajta lények, tudnotok kell, hogy nem biztos hogy idegenek , vagy lelkek,
vannak lények akik más párhuzamos dimenziókból jönnek .... A világegyetemünk végtelen , és számos minden az... de azért ezekbe nem vagyok biztos hogy végtelen :.. :D
király videó tetszik
LIKE.
Ja ég igen senkinek nincs ilyen hosszú lába , a ruhák emberinek tűnek de hogy kettő ilyen lény is, ami elég érdekes, hogy a kisebb lénynek is a lábai a nyakig érnek átvitt értelemben... :D
faja :D remélem igazi, sajnos szerintem ezt nem fogjuk megtudni... de örülnék neki ha az lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!