Mi lehetett ez az égen?
Kb. egy héttel ezelőtt történt, a kutyás barátaimmal és a kutyákkal éppen az esti sétán voltunk. Egyszer csak észrevettünk az égen, egy narancssárga, gömb alakot, az "UFO-s" felvételekhez képest egy picit nagyobb volt. Elég gyors volt, és olyan volt mintha a föld felé közeledne. Én nagyon megijedtem, mert azt hittem hogy meteorit:S Imádkozni kezdtem magamban. Aztán megállt és elkezdett össze-vissza mozogni, majd hirtelen eltűnt. Nem villogott. Kizártuk a repülőt, helikopter, vadászgépet, mert nem volt hangja. Kizártuk a discofényt, műholdat, mert köze sem volt hozzájuk. Kizártuk a meteoritot, mert még mindig élünk:D
2 dologra jutottunk: vagy UFO vagy részeg repülős. Mivel az utóbbi csak vicc volt és lehetetlen, szerintem UFO volt, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.
Utólag megjegyezném, eddig nem nagyon hittem az UFO-kban!
ilyet én is láttam, de ott egy egész raj volt belőlük. szinte mozdulatlanul tartották az alakzatot és lassan mozogtak, aztán csoportonként eltűntek.
képet is készítettem, ha lesz időm megkeresni, akkor feltöltöm vhova
Én fehérben láttam haverommal:)
Víz szintesen ment..Össze vissza csinált kanyarokat..Este kb.11kor..Sokkal nagyobb volt a csillagoknál..Repülő nem lehetett mert nem villogott..Persze akiknek elmeséltem/elmeséltük az mind hülyének nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!