Miért nincs a szkeptikusoknak arra bizonyítékuk, hogy ufók már pedig nem léteznek (az ő szemszögükből)?
Én értem a szkeptikusok gondolkodását. MINDIG VOLTAK/VANNAK ÉS LESZNEK OLYAN EMBEREK AKIK CSAK A SAJÁT SZEMÜKNEK HISZNEK. Nekik maguknak kell megtapasztalni a földőnkívüli élet létezését. Talán lesz lehetőségük erre, talán nem. Vannak olyan emeberek is akik csak logika alapján következtetnek, hogy hatalmas a világegyetem és valamelyik aprócska pontján -úgy gondolják-, hogy biztosan van értelmes élet. És van a 3. csoport, akik megtapasztalták a földönkívüli létet vagy erősen kutatják azt. Én 3. csoportba tertozom. Igaz még nem találkoztam űrlénnyel, de erősen szeretném kutatni és szeretném az életemet is evvel tölteni, bár még előttem az élet, de felnőtt koromban ezzel szeretnék foglalkozni.
11/L
Diator,404, Könyvmoly, Ufó kutató, Bodor Tomi és stb... hatalmas tisztelője.
Na basszus! egy 11 éves lány megértette amit a többi IQ szamuráj ufokutató nem volt képes!
Fogadd személyes gratulációmat!
:O Potion köszi.
11/L voltam (amúgy majdnem 12xD(már csak 2 nap), olyan fiatal azért nem vagyok)
diator, hülye vagy, már megbocsáss. Hol bizonyíték az, hogy a google nem dob ki eredményt valamire. Bizonyítsad be, hogy nem létezik az általam megjelölt lény, és ne ilyen béna módon, ha nem tudod bizonyítani hiteles dokumentumokkal, tényekkel a nemlétezését, akkor rámutattam arra, hogy miért ostobaság a kérésed.
Persze nem várom el, hogy egy magadfajta szellemi képességekkel rendelkező ember felfogja, amit mondok.
Na az ilyen kérdéseket utálom, miből gondolod, hogy létezik isten? Istent azért találták ki, hogy az embereket tudják valamivel irányítani, lásd templomok, sok idióta összegyűl és minek? Hogy prédikáljanak nekik ostobaságokról.
Az ilyen természetfeletti dolgok nem léteznek, mint ahogy angyalok sem Szt. Péter vagy egyebek.
Az ufók totál más téma mivel azok élőlénynek számíthatnak és nem szuper tudású fényt fel azt lőn világosság...
Ufók elképzelhetők, hogy léteznek, mivel mi is létezünk és nem a Föld az egyetlen bolygó, szóval valahol biztos van még értelmes lény a galaxisban.
És igen ahogy előttem is írták, azt szokás bebizonyítani ha valami létezik és nem fordítva... gondolj már bele. Én istent simán tudom tagadni, nézz fel az égre, jéé nincs ott, kész ennyi volt a bizonyítás.
Nem látod, nem érzed = nem létezik. :)
A levegőt sem látod, de érzed mivel élsz... ez hülye példa. :D
Nem kell ilyen ökörségekben hinni, hogy isten meg a szentek, nagy átvágás, hogy a hülye népet megfogják valamivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!