Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért nincs a szkeptikusoknak...

Miért nincs a szkeptikusoknak arra bizonyítékuk, hogy ufók már pedig nem léteznek (az ő szemszögükből)?

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 09:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

10:47 - ezek egyike sem bizonyító erejű. Már bocs. Tökéletes példája annak, hogy mit mivel kevernek egyesek.

1, A gyomrom tartalma az mutatja, mit ettem utoljára, és mikor? Azt nem, hogy mikor ürítettem utoljára.

2, Lehet, hogy én elloptam azt a pénzt, de valaki más betett oda ugyanannyit, sőt akár visszalopta tőlem ugyanazokat a bankókat. Fel volt írva a sorozatszámuk?

3, Lehet nekem egy gyerekem, aki akkor fogant, amikor Balin nyaraltam, egy helyi csaj neveli, néha küldök nekik pénzt, az itthoni anyakönyvi hivatal mit sem tud erről.

Szóval, sikeresen bizonyítottad, amit mondtam, csak azt lehet kizárni, hogy bizonyos keretek között nincs valami. Vegyük az utolsó példát! NEM azt bizonyítottad, hogy egyáltalán nincs gyerekem, hanem azt, az anyakönyvi hivatalban nincs feljegyzés a gyerekemről. Én is gondolhatom (gondolom is!), hogy van értelmes élet máshol is a világűrben, csak arra nem láttam még bizonyítékot, hogy ők idejöttek volna egy űrhajóval. De mihelyt megvizsgálhatom az itt leszállt űrhajót, ez meg fog változni! :D :D :D

2011. márc. 18. 10:59
 12/28 Bretso ***** válasza:
Ha te bebizonyítod nekem, hogy NEM létezik a rózsaszínfülüagyevővérmókusnyúldémon, akkor én is neked, hogy nem léteznek az UFO-k, jó?
2011. márc. 18. 11:40
 13/28 anonim ***** válasza:
Nem lehet bebizonyítani hogy nincsenek UFO-k mivel az UFO azonosítatlan repülő tárgy ami hivatalosan is létezik.
2011. márc. 18. 11:46
 14/28 anonim ***** válasza:

egy nemlétező dolgot hogylehet bizonyítíni hogy nemlétezik?

na akkor úgy..!

2011. márc. 18. 14:36
 15/28 potion ***** válasza:
Mert hülyén nézne ki ha mindenki egyetértene
2011. márc. 18. 14:52
 16/28 A kérdező kommentje:

én betudom bizonyítani hogy nem létezik amit te mondtál:

[link]

2011. márc. 18. 19:28
 17/28 A kérdező kommentje:

bocsi az r betű lemaradt :)

rózsaszínfülüagyevővérmókusnyúldémon

2011. márc. 18. 19:28
 18/28 A kérdező kommentje:
2011. márc. 18. 19:29
 19/28 anonim ***** válasza:

akik állítják hogy léteznek ufók azoknak nemsikerül bizonyítani. addig felrakhatnák magukat sztenderre pihenni amig nemsikerül bizonyítani.

mértbaj az hogy nemhiszünk a nemlétezőben?

2011. márc. 18. 19:33
 20/28 anonim ***** válasza:
Hivatalosan létezik az UFO megnevezés. De hogy a földönkívüliek az már más tészta. UFO mindenesetre létezik.
2011. márc. 18. 20:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!