Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Honnan lehetek abban biztos...

Honnan lehetek abban biztos hogy a plejádok eljönnek 2012-ben? Ki mondta ezt és honnan tudja? Tán beszél velük telepatikusan? Ki találta ki a plejádokat?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 20:57
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Jézus nem plejád értsétek már meg! A plejádokat nem is olyan rég találták ki Jézus meg már milyen régen volt nálunk! Amúgy amit műveltek az szentségtörés! Mondjuk ti tudjátok de én ilyet nem mernék tenni!
2011. márc. 5. 23:14
 42/50 anonim ***** válasza:

A plejádiak az atlantisziak kora óta ( kb. 20 ezer év óta) követik a Föld alakulását, így 2011 évvel ezelőtt már régen ismertek minket.

Nem vagyok szentségtörő, szeretem Jézust, ő az egyik példaképem, csak azt akartam mondani, hogy a Biblia egy része nem teljesen igaz, de amit akar üzenni, az igaz.

2011. márc. 5. 23:24
 43/50 attila6 ***** válasza:
A Biblia hazudik!Értsd már meg,hogy nemminden igaz ami van a médiában!Sőt Jézus tanai nem is ezek voltak amik le vannak írva a Bibliában!
2011. márc. 5. 23:32
 44/50 attila6 ***** válasza:
Ezekre a választ amúgy könnyedén megtalálhatnád,ha akarnád.
2011. márc. 5. 23:34
 45/50 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy offolok.

Miket tudsz az atlantisziakról ?

Őket is a plejádiak mondták ? :)

2011. márc. 5. 23:52
 46/50 anonim ***** válasza:
19%
Jönnek a plejádok aztat megraknak mindenkit.
2011. márc. 5. 23:58
 47/50 katrix válasza:

A Biblia Ószövetség része nagyjából a zsidó nép történelme... és azt is összelopkodták más népek mitológiájából.

Jézustól, vagyis az Újszövetségtől érdekes a Biblia, viszont itt a zsidók szelektálták, hogy melyik evangélium kerüljön bele, és melyik ne, annak ellenére ők szelektálták, hogy a mai napig várják a Messiást, vagyis nem ismerik el Jézust messiásuk ként.

...de ez nem az UFO kategóriába tartozik...

2011. márc. 6. 08:29
 48/50 anonim ***** válasza:
plejádok, jézus, az ókori istenek, jehova ... sokféle nevük van melyik kultúra hogy nevezi őket... a lényeg, hogy vannak és figyelnek...
2011. márc. 6. 09:34
 49/50 anonim ***** válasza:
Szóval ha kimegyek a klotyóra és dobok egy sárgát még akkor is figyelnek engem? Aha ez kicsit pedofil! :)
2011. márc. 6. 13:00
 50/50 anonim ***** válasza:

Csak akkor pedofil, ha 10 év alatti vagy ( a pedofil még nem kifejlett kicsi gyerekekre bukik) :D

Ha nem, akkor simán perverz XD

A kérdező meg nem tudja, melyik oldalon áll...

Most hiába ócsárolják a Bibliát, nincs vele semmi baj. Jézus tanításai pedig így, "átírva" is érthetőek, szeressük egymást,bocsássunk meg. Ugyanezt mondja Ő is, akkor miért nevezi hazugnak a Bibliát? XD

2011. márc. 6. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!