Honnan lehetek abban biztos hogy a plejádok eljönnek 2012-ben? Ki mondta ezt és honnan tudja? Tán beszél velük telepatikusan? Ki találta ki a plejádokat?
A plejádiak az atlantisziak kora óta ( kb. 20 ezer év óta) követik a Föld alakulását, így 2011 évvel ezelőtt már régen ismertek minket.
Nem vagyok szentségtörő, szeretem Jézust, ő az egyik példaképem, csak azt akartam mondani, hogy a Biblia egy része nem teljesen igaz, de amit akar üzenni, az igaz.
Bocsánat, hogy offolok.
Miket tudsz az atlantisziakról ?
Őket is a plejádiak mondták ? :)
A Biblia Ószövetség része nagyjából a zsidó nép történelme... és azt is összelopkodták más népek mitológiájából.
Jézustól, vagyis az Újszövetségtől érdekes a Biblia, viszont itt a zsidók szelektálták, hogy melyik evangélium kerüljön bele, és melyik ne, annak ellenére ők szelektálták, hogy a mai napig várják a Messiást, vagyis nem ismerik el Jézust messiásuk ként.
...de ez nem az UFO kategóriába tartozik...
Csak akkor pedofil, ha 10 év alatti vagy ( a pedofil még nem kifejlett kicsi gyerekekre bukik) :D
Ha nem, akkor simán perverz XD
A kérdező meg nem tudja, melyik oldalon áll...
Most hiába ócsárolják a Bibliát, nincs vele semmi baj. Jézus tanításai pedig így, "átírva" is érthetőek, szeressük egymást,bocsássunk meg. Ugyanezt mondja Ő is, akkor miért nevezi hazugnak a Bibliát? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!