Honnan lehetek abban biztos hogy a plejádok eljönnek 2012-ben? Ki mondta ezt és honnan tudja? Tán beszél velük telepatikusan? Ki találta ki a plejádokat?
Én szeretnék találkozni valakivel aki beszélget velük! Lehetséges?
Szóval, ha én holnap kitalálnék mondjuk egy fajt mondjuk legyen a neve "Uzumair" és csinálok róla filmet olyat mint a plejádosnak van vagy attól mondjuk kicsit jobbat :D és feltenném a youtube ra minden féle nyelven (magyar angol, német orosz stb...), akkor 2 hónap múlva olyan nézettségem lenne hogy atyaisten lennék?
Minden ember más rezgésszámon él, aszerint, hogy mennyire jó és tiszta lelkű.
Minél jobb valaki, annál magasabban, magasabb rezgésszámon rezeg, így nagyobb eséllyel léphet kapcsolatba a plejádiakkal.
Ha szeretnél velük kapcsolatot létesíteni, próbálj meg minél több negatív gondolatot megszüntetni, szeretetben élni. Fontos a meditáció is.
Azért Jézus nem kellett volna belekeverni mert ha Jézus is plejád lenne akkor írná a Biblia hogy Jézus egy plejád nevű faj. De nem írja. Egészen biztos hogy nem volt plejád!
Hát engem egy youtube-os videó nem győzött meg de kösz a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!