Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Honnan lehetek abban biztos...

Honnan lehetek abban biztos hogy a plejádok eljönnek 2012-ben? Ki mondta ezt és honnan tudja? Tán beszél velük telepatikusan? Ki találta ki a plejádokat?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 20:57
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Köszi diator, hogy mellém állsz. :)
2011. márc. 5. 22:02
 12/50 A kérdező kommentje:
diator ne egyet érts hanem válaszolj a kérdésre! Az első válaszadó nem válaszolta meg csak videókat küldött.
2011. márc. 5. 22:04
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok a kérdés és túl kevés rá a válasz, mért nem hagyod annyiba ezt "plejádos" dolgot? Egyáltalán mért vagy rájuk annyira kíváncsi? Amúgy 2012-ben nem lesz semmi mert ez a 2012 világvéges dolog a Majáktól származik, de vajon ők gondolnak róla?

Itt a válasz:

A legendás maja naptár: új kor jön

Az ismert hollywoodi film (2012) azt a téve­désen alapuló ötletet használja, amely szerint a maja naptár 2012-ben véget ér, és eljön a világvége. Ebből csupán annyi igaz, hogy a maja idő­számlálást 5125 évente újból kezdik, és korszakonként számolják. Az új időszámítási kezdet 2012. de-cember 22-én kezdődik a majáknál. Tehát nem az idő és a világ ér véget, hanem csak az időszámítás jelenlegi periódusa, és természetes módon elkezdődik az új szakasz.

2011. márc. 5. 22:04
 14/50 attila6 ***** válasza:
Senki se találta ki őket.Sok plejádi él a bolygónkon.Fénymunkások akik segítenek nekünk.
2011. márc. 5. 22:06
 15/50 A kérdező kommentje:

Azér vagyok rájuk kíváncsi mert szertnék bennük hinni de ezt már elmondtam!

Tehát még mindíg nem válaszolta meg senki hogy a plejádokkal

Ki beszél??????

Hogyan beszél?????

Mióta ismeri őket??????

Szerintem értelmes a kérdésem nem tudom mért nem tudtok rá válaszolni :S

2011. márc. 5. 22:08
 16/50 anonim ***** válasza:
Még hogy 2012-ben eljönnek a plejádok, jó vicc most komolyan jót röhögtem a kérdéseden! :) De az égben repkedő malacokat se hagyd ki! :)
2011. márc. 5. 22:10
 17/50 anonim ***** válasza:

Új kor jön? Mégis hogyan? 22-én felkellnek az emberek és halelujáznak vagy mi? És eltörlik az adókat? Számomra még mindig hihetöbb hogy katasztrófák lesznek,mint ez az új kor duma. Ennél már csak rosszabbak lesznek az emberek,de biztos hogy jobbak nem.

Kérdező: bocsi hogy nem a kérdésedre válaszoltam

2011. márc. 5. 22:11
 18/50 anonim ***** válasza:
én ez a Plebáj dolgot nemrég hallottam, de aztán hallottam valami másikat is egy román kisfiúról aki egy inkarnálódott nemtom kicsoda, és kezdi nekünk előadni a frankót, ami valóban jó dolog és szimpatikus is, de ezek a dolgok számomra kezdenek már cinkesnek tűnni, mert nincs konkrét dolog a hívőknek... I want to believe!
2011. márc. 5. 22:13
 19/50 anonim ***** válasza:
89%

Katasztrófa nem lesz, nem fog a Földnek csapódni a Nibiru, ezek tények.

Az "új" kor viszont lehetséges, hogy részben igaz. És a plejádiak léteznek.

2011. márc. 5. 22:15
 20/50 A kérdező kommentje:

:) nem baj de valaki azért jó lenne ha a kérdésre koncentrálna :)

Én csak arra vagyok kíváncsi hogy az emberiség vagy ... valaki hogy tartja a plejádokkal a kapcsolatot és mióta van ez a kapcsolat?

2011. márc. 5. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!