Honnan lehetek abban biztos hogy a plejádok eljönnek 2012-ben? Ki mondta ezt és honnan tudja? Tán beszél velük telepatikusan? Ki találta ki a plejádokat?
22:11!
A Maják tudják hogy nem lesz semmi, ez tőlük eredt ez a 2012 -es baromság, tehát ők jobban tudják az igazságot mint te vagy én vagy bármelyikünk!
A plejádiak fénymunkások, földi nevükön angyalok (valószínűleg Jézus is plejádi volt), akik tele vannak szeretettel, és tiszta érzésekkel. Néhány ember meditációval tartja velük a kapcsolatot, de csak azokkal lépnek kapcsolatba, akiknek a lelke tiszta és jó.
Különböző dimenziókban élnek, ahonnan fényhajóikkal akármelyik dimenzióba át tudnak menni. Űrhajóikat gondolattal és szeretettel irányítják.
A videóban látható személy, Alaje is plejádi emberi testben.
"valószínűleg Jézus is plejádi volt"
uhh ez egyre érdekesebb nem mint ha nem hinném el, csak hirtelen ért a dolog.
De most jelenleg ki beszélget a plejádokkal és hogy csinálja? Erre válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"A plejádiak fénymunkások, földi nevükön angyalok (valószínűleg Jézus is plejádi volt), akik tele vannak szeretettel, és tiszta érzésekkel. Néhány ember meditációval tartja velük a kapcsolatot, de csak azokkal lépnek kapcsolatba, akiknek a lelke tiszta és jó.
Különböző dimenziókban élnek, ahonnan fényhajóikkal akármelyik dimenzióba át tudnak menni. Űrhajóikat gondolattal és szeretettel irányítják.
A videóban látható személy, Alaje is plejádi emberi testben."
Én mikor ezt elolvastam majd nem agyhalált kaptam. :(
22:25-ös válaszoló vagyok
Azok beszélgetnek velük, akik elérték azt a rezgésszámot, ami elegendő ahhoz, hogy a tiszta, szeretetteljes érzelmű plejádiakat ne sértse, bántsa meg a saját lelkével/érzelmével.
Azért sem látogatnak gyakran a Földre ebben a dimenzióban, mert nem bírják a rossz emberek közelségét, lelkileg nagyon felzaklatná őket, mert éreznek/látnak minden érzelmet, gondolatot a közelükben és szinte akárhol.
Csak a jó lelkű emberek beszélhetnek velük mély meditáció során, emiatt konkrét személyeket nem tudok megnevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!