Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Honnan lehetek abban biztos...

Honnan lehetek abban biztos hogy a plejádok eljönnek 2012-ben? Ki mondta ezt és honnan tudja? Tán beszél velük telepatikusan? Ki találta ki a plejádokat?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 20:57
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

22:11!

A Maják tudják hogy nem lesz semmi, ez tőlük eredt ez a 2012 -es baromság, tehát ők jobban tudják az igazságot mint te vagy én vagy bármelyikünk!

2011. márc. 5. 22:19
 22/50 A kérdező kommentje:
Hát ha még egy plejád hívő se tud ezekre a kis kérdésekre választ adni (nem eget verő nehéz kérdések pedig) akkor jól nézünk ki.
2011. márc. 5. 22:20
 23/50 A kérdező kommentje:
szóval akkor kamu :(
2011. márc. 5. 22:21
 24/50 anonim ***** válasza:
Én sem hiszek ebben az Új kor dologban de ez náluk lesz nem pedig nálunk vagy akárhol, nekik az újkor jön el nekünk pedig a világvége.
2011. márc. 5. 22:22
 25/50 anonim ***** válasza:
Nevetséges vagy, hagyd már ezt a plejádos dolgot senki sem tud választ a kérdésedre mert nem létezik ilyen faj ezt csak mi emberek találtuk mint a fogtündér, mikulás stb....! :(
2011. márc. 5. 22:25
 26/50 anonim ***** válasza:

A plejádiak fénymunkások, földi nevükön angyalok (valószínűleg Jézus is plejádi volt), akik tele vannak szeretettel, és tiszta érzésekkel. Néhány ember meditációval tartja velük a kapcsolatot, de csak azokkal lépnek kapcsolatba, akiknek a lelke tiszta és jó.

Különböző dimenziókban élnek, ahonnan fényhajóikkal akármelyik dimenzióba át tudnak menni. Űrhajóikat gondolattal és szeretettel irányítják.

A videóban látható személy, Alaje is plejádi emberi testben.

2011. márc. 5. 22:25
 27/50 A kérdező kommentje:

"valószínűleg Jézus is plejádi volt"

uhh ez egyre érdekesebb nem mint ha nem hinném el, csak hirtelen ért a dolog.

De most jelenleg ki beszélget a plejádokkal és hogy csinálja? Erre válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. márc. 5. 22:27
 28/50 anonim ***** válasza:

"A plejádiak fénymunkások, földi nevükön angyalok (valószínűleg Jézus is plejádi volt), akik tele vannak szeretettel, és tiszta érzésekkel. Néhány ember meditációval tartja velük a kapcsolatot, de csak azokkal lépnek kapcsolatba, akiknek a lelke tiszta és jó.

Különböző dimenziókban élnek, ahonnan fényhajóikkal akármelyik dimenzióba át tudnak menni. Űrhajóikat gondolattal és szeretettel irányítják.

A videóban látható személy, Alaje is plejádi emberi testben."

Én mikor ezt elolvastam majd nem agyhalált kaptam. :(

2011. márc. 5. 22:32
 29/50 A kérdező kommentje:
22:25 de ha szerintetek Jézus plejádi volt, vagyis valószínűsítitek, mért nem tudjátok biztosra hogy plejádi volt? Az a valaki aki beszélget ezekkel a lényekkel az kérdezze már meg a plejádokat hogy Jézust ismerik-e és ha igen akkor honnan ismerik Jézust!
2011. márc. 5. 22:34
 30/50 anonim ***** válasza:

22:25-ös válaszoló vagyok

Azok beszélgetnek velük, akik elérték azt a rezgésszámot, ami elegendő ahhoz, hogy a tiszta, szeretetteljes érzelmű plejádiakat ne sértse, bántsa meg a saját lelkével/érzelmével.

Azért sem látogatnak gyakran a Földre ebben a dimenzióban, mert nem bírják a rossz emberek közelségét, lelkileg nagyon felzaklatná őket, mert éreznek/látnak minden érzelmet, gondolatot a közelükben és szinte akárhol.

Csak a jó lelkű emberek beszélhetnek velük mély meditáció során, emiatt konkrét személyeket nem tudok megnevezni.

2011. márc. 5. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!