11/24 anonim válasza:
ez most 27 perc volt az eletembol, amit sohasem kapok vissza rohadjon meg aki felrakta ezt a videot, de en is rohadjak meg, hogy ilyen idiota vagyok es, hogy ne erje szo a haz elejet, hogy "megsenezted aztan itt frocsogsz" megneztem. .
hat megneztem, es egy forintot nem er annyira semmitmondo buta baromsagokkal teli elmebeteg alkotas.
12/24 anonim válasza:
Szerintem jó lett, mondjon bárki bármit is..
13/24 anonim válasza:
16:03 te biztos nagyon tanult racionális ember lehetsz ,aki nem vágyik más fajta tudásra;) ,de ez is egy vélemény.
14/24 anonim válasza:
Nekem semmi bajom vele. Végülis én értettem miről szól és ez a lényege egy filmnek hogy a néző értse a történetet.
15/24 anonim válasza:
Összevagdosott valamit, valamiből elég rossz minőségben, ez amolyan feltünési vágy, hogy foglalkozzannak vele.
17/24 anonim válasza:
- gagyi minőség
- elcseszett vagy 20 percet az életemből vele
- akkora baromságok vannak benne, hogy sikítva ugrana ki egy csillagász tőle a 4-en az ablakon.
18/24 anonim válasza:
A film az jó de
16:03
"ez most 27 perc volt az eletembol"
"semmitmondo buta baromsagokkal"
13:14
"elcseszett vagy 20 percet az életemből vele"
"akkora baromságok"
Pfff Nekem olyan érzésem van hogy ez a két anonym személy
19/24 anonim válasza:
hogy ez a két személy egy személy :D hát igen
20/24 anonim válasza:
Nagyon klassz, köszi 404 a videót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!