Vélemények Kanye West új filmjéről a Runaway-ről?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy teljesen megváltozott ezzel az új lemezével és szép "kis" klippet dobott össze :
http://www.youtube.com/watch?v=Jg5wkZ-dJXA&feature=branded
2010. nov. 4. 17:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez egy értelmetlen giccskáosz , remélem , hogy nem sértek meg senkit, de ez mi? Valami borzalom :D talán egy két dal elmegy, de ez a klipp... a legjobban a sikoltó madáremberen röhögtem. De nem vagyok hajthatatlan , győzzetek meg ,hogy ez miért jó. :)
2/6 A kérdező kommentje:
az egész klippben amúgy vannak rejtett utalások a rasszizmusra és az egész erről szól de a dalok szerintem nagyon jók
2010. nov. 4. 17:36
3/6 anonim válasza:
vallási motívumok is vannak amúgy :)
nah de véleményem? Nekem nagyon tetszik, egyedi nagyon a képi világ.
4/6 anonim válasza:
valaki kifejtené nekem ezeket a rejtett utalásokat?
érdekel. engem lenyűgözött a klip, éreztem benne valamit, de mégsem tudom hova tenni...
5/6 A kérdező kommentje:
pld: michael jackson óriás szobra mellett a vörössipkás Ku Klux Klánosok, fekete emberek fehér ruhában, madárnő stb
2010. dec. 17. 18:20
6/6 anonim válasza:
4:20 nál csehul beszel a tv bemondos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!