M@x kérdése:
Mik az Univerzum törvényei?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 12:48
2/30 emlya válasza:
=) =) =)
Amúgy a vonzás törvénye, az amit gondolsz azt bevonzod az életedbe, ha rossz dolgokra gondolsz, akkor rossz dolgokat vozol be, ha pedig pozitív vagy, akkor jó dolgokat vonzol az életedbe!!!
3/30 Klipi válasza:
Azt hiszem, 35 van, és az egyik az,hogy ne avatkozz bele más civilizációk fejlődésébe.
(404 egyik kommentjében olvastam.)
4/30 anonim válasza:
404 kommentjei károsak az egészségre.
5/30 anonim válasza:
én nem tudom, én olyasmit olvastam (bár ez nem tartozik a kérdéshez), hogy még be sem léptünk az Univerzumi életbe, ez a földi élet csak felkészítés, hogy beléphess.
6/30 anonim válasza:
milyen univerzumi élet?
a Föld is az Univerzumhoz tartozik, az űrben pedig nincs élet csak bolygókon lehet!
már pedig ha a Föld mint bolygó nem tartozik az univerzumhoz akkor semmilyen más bolygó sem!!xD
7/30 anonim válasza:
De lehet élet az űrben bolygón kívül.. csak nem alakulhat ki..
Gondolj bele, űrhajóscsákesz kimegy az űrbe, akkor már nem a bolygón van mégis él :D
8/30 anonim válasza:
Majd megtudjuk ha eljött az ideje.
9/30 anonim válasza:
404 szerint vannak olyan faj ami nem bolygókon él hanem az űrben és egyfolytában úton vannak hatalmas űrhajókkal az egész kolónia.
10/30 anonim válasza:
404ről inkább ne beszéljünk. Olyan szinten retardált, hogy az ember még ilyet nem látott.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!