Weiszkraut Frodó kérdése:
Mit kell/szabad ennem, ha be szeretném tartani az univerzum törvényeit?
Figyelt kérdés
Most olvastam a 404-ről szóló weboldalt, és megtetszettek az univerzum törvényei. Azoknak a válaszát várom, akik tudják, hogy mit lehet fogyasztani. Húsnak számít - e pl. a tojás, mi a helyzet a tejjel és a tejtermékekkel, lehet - e előre gyártott kajákat (pl. müzlis vagy korpás kekszet) enni, vagy csak az a jó, amit otthon főzünk bio alapanyagból? Köszönöm szépen mindenkinek, aki tud válaszolni!2011. aug. 29. 15:33
1/25 anonim válasza:
azt eszel amit akarsz.csak embert ne .
2/25 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne egyél vért ! :LOL 404 WEBOLDALÁN TÜNDÖKŐL. DO NOT EAT BLOOD.
3/25 anonim válasza:
A tej, sajt, túró, tojás stb NEM HÚS.
5/25 anonim válasza:
404 nek van weboldala? HOL Linkelnéd?
7/25 anonim válasza:
De nem az övé csak róla csinálták a rajongói
8/25 anonim válasza:
Szilvásbuktát mer azt szeretem
:Đ
9/25 anonim válasza:
drakonak szolics na végre egy értelmes válasz tőled :)
amúgy meg mi ez a baromság az univerzum törvényéről? Kisgyerekeknek valami szórakozás már megint. Azt egyed, ami egészséges
10/25 anonim válasza:
Vega vagyok, a tetjermékek és a tojás nem számít húsnak. Állati eredetű ugyan, de ezek elkészítésébe az állat nem hal bele. :) Hát, írták itt, hogy vért ne! Ezt szerintem se. Műzlit ehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!