Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az Univerzum törvényeit ki,...

Attila6 kérdése:

Az Univerzum törvényeit ki, kik vagy mik írták le?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 22:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Hallottál olyanokról hogy Galilei Kepler Newton?
2011. márc. 11. 22:35
 2/16 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom 404 valami olyasmit írt h valami felsőbb rangú faj amiknek nincs fizikai testük és tökéletesek sose halnak meg és nem szaporodnak. De nem biztos hogy leírták. Szerintem nem minden faj fog papírt és ceruzát a kezébe mint az ember.
2011. márc. 11. 22:39
 3/16 anonim ***** válasza:
valahol írta már kik csinálták de már nem tudom hol
2011. márc. 11. 22:49
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem vagyok 404 meg ufo kutató de megkerestem neked.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1574.. itt írja az első bekezdés végén hogy kik írták aztán vagy igaz vagy nem.

2011. márc. 11. 23:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Én írtam le.
2011. márc. 11. 23:05
 6/16 A kérdező kommentje:
Kösz a linket!
2011. márc. 11. 23:20
 7/16 anonim ***** válasza:
:D
2011. márc. 11. 23:23
 8/16 anonim ***** válasza:
nem mert én voltam !
2011. márc. 11. 23:24
 9/16 anonim ***** válasza:

Ismereteim szerint először az ősi kínai bölcsek írták le, hogy a földön, az emberi életben jelentkező események elsődlegesen az égi, univerzumi törvények hatásai szerint alakulnak. Ezért tanításaikban összekapcsolták a földet és az eget, és közéjük helyezték az embert. Erről nagyon sok ismeretet lehet szerezni pl. a Ji-King-ből.

De tudomásom szerint már az ősi hinduk (és itt nem a buddhizmusról beszélek) is tanítottak valami hasonlót.

A nyugati kultúrákban, a keresztény vallásban a Jézusi tanítások voltak az elsődlegesek (Tízparancsolat)ezért az ok, az eredet ismertetése, tanítása háttérbe szorult.

A rendszerváltás után nyugatról beáramlott könyvekből tudjuk, hogy élnek közöttünk u.n. médiumok, akik szellemi úton kapcsolatot képesek létesíteni különböző, más dimenziókban élő entitásokkal, tanítókkal. Ezek a szellemi törvények rajtuk keresztül váltak, válhattak számunkra is ismertté. Ilyenek, mint: A plejádok üzenete, A hathorok üzenete, a Kryon-könyvek stb.

2011. márc. 12. 08:02
 10/16 anonim ***** válasza:
73%

Minél magasabb fejlett egy társadalom, ANNÁL kevesebb a törvénye, ergo :

a legfejlettebbeknek SEMMILYEN törvényük sincsen!

2011. márc. 12. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!