404, te betartod az Univerzum 35 törvényét?
Na szerinted?
Szerinted 404 betartja vagy nem?
Szerintem ezen nem kell sokat gondolkozni.
ezert kellett bezarni a lipotmezot??? ezert??? hogy aztan itt szennyezzek a netet azok az emberek, es a leszarmazottaik???
hat milyen 35. torvenyrol beszelsz univerzumilag???? hat nooormalis vagy e? Oszt szavazhatsz e? oszt van e jogsid e? oszt emberek kozeleben nehez gepet kezelsz e?
Az univerzum törvénye civilizációkra értendő, nem személy szerint kell értelmezni. Nem pontos a fordítás, de a lényeg így is érthető.
Én próbálom betartani de sajnos ritkán előfordul hogy nem sikerül.
Azt mondta 404 van olyan törvény amit nem képes egyelőre az ember, legalábbis 404 értelmezni, mert nem elég fejlett.
Örölmmel jelenthetem, hogy nekem sikerűlt !!!!!!!!!!!
Egyéni fejlettségem túlszárnyalta a szükséges szintet.
A törvény így szól : Az univerzum törvényei, mind nagy ostobaság, ami azért lett megírva, hogy legyen mivel foglalkoztatni a földi exlipótmezeieket.
23:53 Igen, egy lipót mezei paraszt aki túlszárnyalta a lipót mezőt és egyéni fejlettségi szintre emelkedett :)
van ilyen :)
"Igen, egy lipót mezei paraszt aki túlszárnyalta a lipót mezőt és egyéni fejlettségi szintre emelkedett :)
van ilyen :)"
Ez 404 mert Ő hozta ide a kérdéseket és Ő értelmezte előszőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!