Mi a bizonyíték arra, hogy UFÓ-k nem léteznek?
Tisztázzunk valamit:
UFO=azonosítatlan repülő OBJEKTUM.
Ilyet már sok ezret láttak.
UFO-lény=az, akit kerestek. Földönkívüli, aki ellátogatott ide.
Na: ezt kellene bizonyítani.
Érdekes. Eddig mindíg azt hajtottátok, hogy az UFO amit a felvételeken látunk, az csak optikai csalódás meg egyebek. Most azt mondod, hogy "ilyet már sokat láttunk".
Ez is haladás!
És akkor azok hogyan kerültek ide? Valakinek azt is ide kellett vezetnie! Akkor az ufonauta = az UFO kezelője, vezetője, utasa.
Tudod azt bizonyítani, hogy az azonosítatlan repülő tárgyat nem kell vezetni?
A kérdést feltettem 12,44-kor, és 18,49-kor kaptam egy olyan választ, hogy az UFÓ-k igen szerintük is léteznek, olyat már sokat láttunk.
Azt hittem, ennél több hozzászólást kapok a szkeptikusoktól, több bizonyítékot, érvet, indokot arra, hogy miért is nincsenek. Merthogy eddig kórusban hurrogtak le bennünket, akik már régóta hisszük, hogy léteznek.
Vagyis eddig is csak brahiból jártak ide erre az oldalra, hogy belerondítsanak abba, amihez igazából nem is konyítanak, és amikor egy kicsit az agyukat (vagy a fantáziájukat) kellene megmozgatni, akkor mindegyik arra vár, hogy majd a másik megszólal közülük.
Kedves UFÓ-hívők! Úgy gondolom, erről többet nem érdemes beszélni. Én megtettem, ami rajtam múlott. Tietek a pálya!
Nincs bizonyíték arra, hogy nincsenek.
De még olyan bizonyíték sincs, ami 100%-osan bebizonyítanák, hogy léteznek. Így sokan vannak, akik nem hisznek a létezésükben. Majd 2012-ben meglátjuk mi lesz :D
Ilyesmire nem lehet bizonyítékot adni!
Az ellenkezőjét viszont a logika támasztja alá!
Találomra belinkeltem egy képet egy másik galaxisról!
Nézd meg milyen hatalmas!
Szerinted mennyire valószínű,hogy lakott? NAGYON!
(És ez csak 1 galaxis a hatástalan univerzumból!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!