Mi a bizonyíték arra, hogy UFÓ-k nem léteznek?
Kedves Ibolya!
Mi a bizonyítékod arra, hogy tegnap éjjel nem lopóztam be hozzád, nem töröltem ki a s3ggemet az egyik bugyiddal, majd nem mostam azt ki és tettem vissza a helyére amíg aludtál?
Kb ilyen jellegű a kérdésed...
"talán ők bizonyítsák be, hogy nincsenek."
Talán használd a fejedet, nem azért van, hogy ne csússzon a nyakadra a sapka...
Azt be lehet bizonyítani, hogy valami létezik.
Azt NEM LEHET bebizonyítani, hogy valami NINCS.
Mint mondtam, bizonyítsd be, hogy éjszaka nem lopózott be hozzád a láthatatlan ember amíg aludtál, nem töröltem ki a hátsóját egy ruhadaraboddal, amit aztán kimosott és visszatett oda, ahol volt...
Azt gondolni hogy a több milliárdnyi galaxis kimondhatatlanul sok csillaga körüli, elképzelhetetlenül sok bolygóján (még ha csak a lakható övben elhelyezkedőket nézzük is) csak nálunk alakult ki az élet elég nagy ostobaság.
Az már más kérdés, hogy az elképesztő távolságok (a legközelebbi exobolygók is 10-40 fényév távolságra vannak) miatt a jelenlegi űrutazással elérhetetlenek számunkra.
Egyszóval élet, és intelligens élet is szinte biztos hogy van a földön kívül is.
Digo:
Itt az emberek 99,9%-a arra gondol UFO alatt, hogy a FÖLDET látogató idegenekről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!