Hogyan kell telepatikusan beszélgetni idegen lényekkel? Hol kell elindulnom?
Figyelt kérdés
Szeretnék én is olyan tudást amiről senki nem tud csak én!2011. febr. 15. 15:40
31/44 anonim válasza:
404 ha ez igaz ,ha tényleg csinálnál valami filmet ,annak baromira örülnénk
de elnézést kel kérjek de ,az előbbi hozzászólásod úgy hangzott mint valami gúnyolódás.:(
32/44 anonim válasza:
404-es csinálj filmet az életedből és rakd bele a krixkraxokat is hadd tudjon róluk a világ xD
Ne sajátísd ki az ufókat csak magadnek, ne légy önző :D.
sehol nemismerik a világon őket csak te. Kizátólag 404-el társalognak.
33/44 anonim válasza:
ez nagyon gyenge volt Bernadette de Pais
várjuk 404et:)
34/44 anonim válasza:
Bernadette...kezdesz idegesítő lenni már elnézést, de tudod te is az okát hogy miért...
35/44 anonim válasza:
Az nem idegesít hogy senki a világon nem találkozott seoha krixkraxokkal, csak 1 gyps írja tele a fórumot vele amit meghagynak, de ha olyanokról kérdeznek amit sokan láttak akkor törlik meg bannolnak, gondolok itt árpádra.
36/44 anonim válasza:
te okos. miért gondolod hogy amit TE NEM LÁTSZ A KÉT SZÉP SZEMEDDEL AZ NEM IS LÉTEZIK?
ezt mond el nekem
37/44 anonim válasza:
Senki sehol a világon nem hallott nem találkozott velük, akkor most mi van.
38/44 anonim válasza:
Anya látott egyszer egy bogarat ami kék szinű volt. Senki nem látta rajta kívűl és megnztük a googléba sincsen benne pedig anya sztm nem hazudott. LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!